Aanwezig zijn in jezelf

aanwezig zijn in jezelf
0/5

Aanwezig zijn in jezelf
Het is zo krachtig om werkelijk aanwezig te zijn in jezelf, in je bekken. Dit maakt dat je stevig blijft staan ondanks alles wat er om je heen gebeurt. Het brengt je in contact de bedding in jou, maar ook met je vuur, je passie, en manifestatiekracht.

‘Aanwezig zijn in jezelf’ staat nu voor het eerst op de agenda! Deze dag is een mooie kennismaking en geeft jou een stevige basis voor jezelf en de overige workshops. Ik werk altijd vanuit het bekkengebied.

Meld je nu aan voor de speciale prijs van €99 in plaats van €144. 

 

Jouw basis... jouw gronding

Veel vrouwen zijn afgestemd op hun hart maar niet verbonden met hun bekken. Wanneer je niet verbonden bent met je bekkengebied ben je niet volledig aanwezig in jezelf. Dit kun je concreet merken aan het niet ervaren van een gronding. Het je onveilig voelen in jezelf. Vaak kun je moeilijk keuzes  maken, ben je gericht op de ander, geneigd te kiezen voor harmonie, de weg van de minste weerstand en niet voor jezelf. Het is ook lastig te voelen wie je nou werkelijk bent en wat je werkelijk wilt.

De kracht van aanwezig zijn in jezelf

Het is zo krachtig om werkelijk aanwezig te zijn in jezelf, in je bekken. Dit maakt dat je stevig blijft staan ondanks alles wat er om je heen gebeurt. Het brengt je in contact de bedding in jou, maar ook met je vuur, je passie, en manifestatiekracht.

Wat brengt deze dag jou

  • Je maakt contact met jouw bekkengebied. In je bekken bevindt zich een waar krachtcentrum en deze ga je verkennen. 
  • Je leert te luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam.
  • Je leert oefeningen die jou helpen stevig gegrond en bij jezelf te blijven. Ontzettend fijn om toe te passen in tijden van stress, bij gevoelens van frustratie, verwarring, leegte, afgescheidenheid.
  • Je leert jezelf te dragen, jezelf een warme bedding te geven.
  • Afhankelijk van de groepsenergie en dat wat zich aandient zal deze dag verder vorm krijgen.

Ik begeleid je door onder andere lichaamsgerichte oefeningen, innerlijke trancereizen, rituelen, zang, deelrondes en creatieve integratie.

Het wordt een heerlijke, laagdrempelige dag met praktische oefeningen, veel ontspanning in een bedding van de vrouwelijke energie.

Kleine groepjes

Tijdens deze dagen bied ik jou een liefdevolle en veilige bedding om jouw proces aan te gaan vanuit zachtheid. Ik werk uitsluitend met kleine groepen (max 6 vrouwen). Van vorige deelnemers krijg ik vaak terug dat de intimiteit van de setting veel diepgang brengt en persoonlijke aandacht geeft. Je kunt niet verblijven in de luwte. Het is mijn kwaliteit om af te stemmen op jouw proces en dat wat jij nodig hebt (wat soms anders in dan je denkt te willen ;-))

Maak je keuze

Wil jij je leren om vanuit aanwezig in je zelf de wereld tegemoet te treden, wil jij je krachtig en gegrond voelen 

Wil jij je verbinden met jouw basis, de plek waar jij jezelf kunt dragen, jouw eigen bedding kunt voelen? Dan is deze dag echt iets voor jou. Ik ontmoet je graag.

Scroll verder naar onderen voor praktische informatie

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven. Wil jij de eerste schrijven?

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum en druk op de knop Ga verder.