Van donker naar licht

Een transformerende ceremonie

lichtmiddag
Recensies:
4.7/5

Cemonie
Wil jij meer licht ontvangen in jouw leven? Ben jij klaar om terugkerende patronen  los te laten? Wil jij de energie van plezier, vreugde en vrijheid te verwelkomen? Dan is deze ceremonie perfect voor jou! Voel je welkom en laat je verrassen!

Verwelkom het licht in jou

We leven in een  bijzondere tijd. Een tijd vol heftige gebeurtenissen, veranderingen en vele emoties. Het leven is gevuld met dualiteiten, gemengde gevoelens. Licht versus donker, vreugde versus verdriet, samenzijn versus gemis, verbinding versus afgescheidenheid.

We zijn ons er vaak niet van bewust dat we ook een keuze hebben. We houden (onbewust) vast aan oude waarheden, pijnstukken of houden onszelf klein.

Is het niet de tijd om dit allemaal vrij te laten? 

Hoe zou het zijn om in liefde los te laten wat jou niet meer dient?
Hoe zou het zijn om hier liefdevol afscheid te nemen?
Hoe zou het zijn om het leven te leiden wat jij diep van binnen wilt leiden? 

Tijdens deze ceremonie staat de energie van licht centraal. 

  • Welke donkere stukken mag jij naar het licht brengen?
  • Welke overtuigingen of patronen mag jij in ontspanning aankijken, omarmen en loslaten?
  • Ervaar de ruimte die ontstaat, zodat jij deze kunt vullen met jouw eigen licht.

Op verschillende manieren ga je vanuit ontspanning licht en liefde in jou te verwelkomen. Een dag van ontspanning, heling, loslaten en verwelkomen met rituelen, helende reizen, beweging en muziek.

Voel je welkom en verwelkom het licht in jou tijdens deze helende ceremonie!

Let op: er is maar beperkt plek en je hebt wat voorbereidend werk te doen. Geef je dus tijdig op als je er graag bij wilt zijn!

Recensies

Voelen, gezien worden, (h)erkennen.

Rated 5 out of 5
5 januari 2020

Een fijne middag met mooie rituelen en zang.

Ik voelde me welkom …

En alles mocht er zijn wat er is op dat moment.

Daardoor kon ik voorzichtig openen, mezelf laten zien…

Voelen, gezien worden, (h)erkennen.

Verbinding met jezelf en de ander.

Silvia 🌱❤

Silvia

Een mooie, serene, intense en verbindende middag!

Rated 5 out of 5
3 januari 2020

Op zondag 22 december, een dag na de kortste dag, was ik bij de lichtmiddag van Manon op “Landgoed Algoed”. Met een prachtige groep mensen hebben wij in een bijzondere en verbindende middag het “nieuwe licht” verwelkomd.

Het was echt in alle opzichten een mooie serene, intense en verbindende middag, op een prachtige plek waar we door Manon in een heerlijke warme en zo’n welkome sfeer werden ontvangen. Ze heeft ons meegenomen in diepgaande meditaties en mooie rituelen op het laatst begeleid door prachtige ontroerende livemuziek en zang.

Echt kippenvel en ontroering, zo mooi!!

Deze middag was voor mij helend, gaf mij rust en een zuiver gevoel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen innerlijke kracht en mij daar mee kan en mag verbinden. Een prachtig cadeau!!

Dank je wel voor jouw prachtige liefdevolle energie en zijn deze middag lieve Manon, het was in alle opzichten echt heel erg fijn en zo goed tot in elk detail verzorgd.

Namasté

Met Al mijn liefs, Tineke.

Tineke

Een mooie ervaring rijker!

Rated 4 out of 5
2 januari 2020

Heel open en zonder verwachtingen ben ik naar de Lichtmiddag gegaan. Samen met 15 andere deelnemers heb ik die middag gevoeld en beleefd wat ‘;loslaten’ kan betekenen. Manon nam ons als een soort gids mee op reis om dit loslaten te mogen beleven. En dat deed ze op een heel integere wijze. Licht en Engelen stonden daarin centraal. Met mooie rites, achtergrondmuziek en zelfs live gezongen muziek werd een ieder van ons op zijn of haar eigen manier in verbinding gebracht met de Bron. Voor mij persoonlijk waren het uren van ‘geven en ontvangen in dankbaarheid’.

Hartelijk dank Manon voor je mooie en warme begeleiding. Ik heb van iedere minuut genoten! Liefs Jos

Jos

Ik voel mij gezegend, blij en dankbaar!

Rated 5 out of 5
26 december 2019

Wat was het ontzettend fijn en mooi lieve Manon. Ik voel mij gezegend, blij en dankbaar 🙏🏻

Ik heb je niet eerder met een groep aan het werk gezien maar je doet het met zoveel passie en overgave. Daar heb ik echt heel veel bewondering voor! Dank je wel voor deze helende middag!

Rosalien

Handig om te weten

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum en druk op de knop Doorgaan.