Leef jouw zielsverlangen
Online Ceremonie

leef jouw zielsverlangen
Recensies:
5/5

Leef jouw zielsverlangen

Wil jij in contact komen met jouw zielsverlangen? Leven vanuit creatiekracht?
Wil jij datgene manifesteren op aarde waar jij gelukkig van wordt? Voel je dan heel welkom bij deze prachtige en diepgaande ceremonie en laat je verrassen. Tijd om te zaaien zodat jij straks kunt oogsten!

Creëren en manifesteren

We starten de maand januari vaak met goede voornemens. Helaas houden we deze goede voornemens vaak niet lang vol. Dat is eigenlijk oom helemaal niet zo gek. Deze goede voornemens worden vaak vanuit ons hoofd geformuleerd en niet vanuit het hart of onze ziel gevoeld.  Om jouw voornemen waar te maken is het van belang te weten door welk verlangen dit wordt aangestuurd. 

Tijdens deze ceremonie ga jij da ook een laagje dieper. 

  • Wat ligt er onder dit voornemen?
  • Wat ligt er in de essentie van dit verlangen?
  • Wat is de boodschap van dit verlangen en op welke wijze kun jij deze leven?

Kortom: je gaat je verbinden met je hogere zelf om in contact te komen met jouw zielsverlangen.

Wat gaat deze ceremonie jou brengen?

  • Je gaat voorbij aan je voornemens
  • Je komt in contact met je diepste (ziels)verlangens
  • Je komt in contact met wat jij wilt neerzetten op aarde
  • Je komt in contact met wat jij wilt creëren voor jezelf
  • Je integreert nieuwe informatie in je systeem en gaat deze belichamen.

Wat gaan we doen?

In deze ceremonie ga jij je begeleid afstemmen op een krachtig veld waarin je samen met anderen ‘het werk’ gaat doen.

Na een goede gronding, zodat jij werkelijk aanwezig bent in je lichaam, ga je een innerlijke reis maken om in contact te komen met jouw verlangen(s): wat is de roep van jouw ziel, wat ligt er in de essentie van jouw verlangen?

Het is een ceremonie van in verbinding komen met jouw zielsverlangen en dit tot diep in je cellen ervaren. Een ceremonie van reizen, verbinding, verwondering, magie, heling en rituelen. Op verschillende manieren gaan wij vanuit ontspanning aan de slag:

  • Je gaat diep reizen om je verlangen(s) te ervaren, laten stromen en verankeren in je lichaam.
  • Integratie van alle nieuwe informatie door embodimentoefeningen en een ritueel (symbolische activiteit).

Deze ceremonie is voor jou als jij daadwerkelijk in contact wil komen met jouw zielsverlangen en deze wilt manifesteren in je dagelijks leven. Laat het zaadje ontkiemen, groeien en bloeien!

Voel je welkom! 

Let op: er is maar beperkt plek! Geef je dus tijdig op als je er graag bij wilt zijn! Het kan heerlijk vanuit jouw eigen plek/huis. Maak jouw ruimte maar vast gezellig en comfortabel!

Geef je alleen op wanneer je ook voelt dat je hier daadwerkelijk bij wilt en kunt zijn. Ik bied deze ceremonies aan op donatiebasis zodat iedereen zelf kan bepalen wat ze wil geven en kan missen voor deze ervaring.
Deze ceremonies zijn geliefd en het is  jammer wanneer jouw gereserveerde plek ongevuld blijft tijdens de ceremonie. 

Recensies

Bijzonder mooi

Rated 5 out of 5
29 januari 2021

Wat was dit voor mij onverwachts mooi. Het in contact komen met het werkelijke verlangen onder mijn voornemen maakte voor mij zoveel helder. Vooral ook waarom het me nooit lukte om mijn goede voornemens vol te houden…. het klopte simpelweg niet. Het kwam vanuit mijn hoofd en niet vanuit mijn ziel.
Ik was nog niet echt bekend met ceremonies ( en al helemaal niet online) maar wat voelde ik mij welkom, gezien en fijn. Ik wist niet dat ik zo diep in mijzelf kon reizen en zo’n verbinding kon voelen tussen mijn lichaam en mijn wezen. Ik heb mooie inzichten ontvangen en ben met al mijn liefde en aandacht met mijn intentie bezig! Dank, dank, dank!

Annelies

Mooie liefdevolle workshop

Rated 5 out of 5
23 februari 2020

Wat is dit een mooie workshop. Je maakt een fantastische innerlijke reis en hierbij komen dingen naar bovendrijven die op dat moment de aandacht verdienen. Of te wel je zielsverlangen op dat moment. Je zaait letterlijk en figuurlijk de zaadjes van je zielsverlangen. Voor mij werkt het super bevrijdend, maar ook bevestigend dat ik op de goede weg zit. Uiteraard is dit voor iedereen anders.
De zachtheid en overgave waarmee Manon de workshop geeft is helend. Ze voelt hoe het voor iedereen is en wat past in het moment, de groep en past het programma daar op aan. Kortom een absolute aanrader. 💕

Nicole

Een duik naar stroming vol vertrouwen

Rated 5 out of 5
11 januari 2020

Een prachtige reis mogen maken. Binnen de warme liefdevolle setting van Manon mocht ik duiken in m’n zielsverlangen waar ik vooral uit kwam bij een heerlijke stroming vol vertrouwen. Bevestigend, verhelderend, verdiepend en verbindend. Heel dankbaar! <3

Sasja

Handig om te weten

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum en druk op de knop Doorgaan.