Online Vrouwencirkel

Recensies:
5/5

Online Vrouwencirkel
Deze online bijeenkomst geeft jou de mogelijkheid om vanuit huis de relatie met jezelf te verdiepen en te versterken.  Deze cirkel is gericht op het vinden en verstevigen van de basis in jou zodat jij altijd de veiligheid in jezelf kunt vinden. 

 

Een constant veranderende wereld

Al maanden leven we vrij intens. We kunnen niet meer leven zoals we gewend zijn. De wereld verandert continu. Deze intensiteit brengt veel gevoelens van onrust en angst naar boven. In deze roerige tijden is het zo makkelijk om jezelf te verliezen in de chaos om je heen. In allerlei emoties, gedachten en theorieën. We raken (soms) wat verwijderd van onszelf en van elkaar.

Ervaar de veiligheid in jezelf

Voel jij de behoefte om de veiligheid in jezelf meer te voelen? Om te ervaren dat jij kunt blijven staan ondanks de stormen om je heen? Voel je dan heel welkom bij deze online cirkel die de komende maanden wordt aangeboden voor een vrije gift.

Wat geeft deze avond jou?

Deze prachtige avond wordt gevuld met meditaties, krachtige oefeningen, deelrondes, rituelen en meer. De inhoud is gerelateerd aan de volgende onderwerpen: 

  • thuiskomen in je lichaam
  • de basis in jezelf
  • veiligheid in jezelf
  • in verbinding komen met jezelf 
  • rust en veiligheid ervaren in jezelf
  • liefdevol zorgen voor jezelf
  • ontmoet jouw vrouwelijke stroom
  • leven vanuit zachtheid en mildheid
  • bewustwording van de subtiele stroom in jou

Kortom: in deze online cirkel ga jij diep naar binnen keren, dwars door alle lagen van onrust heen naar de stilte. Naar die plek in jou waar jij de verbinding met jezelf kunt versterken en verdiepen. Naar die plek in jou waar jij de veiligheid in jezelf kunt ervaren en van daaruit de stevigheid in jou kunt ontwikkelen en neer kunt gaan zetten. Het zijn in verbinding met jezelf, de ander en de aarde.

Na deze avond voel jij je meer verbonden met jezelf. Je ervaart rust en ontspanning.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden? Jij bent heel welkom om deel te nemen aan deze online cirkel.  Aanmelden is noodzakelijk om de link te ontvangen.

Ik ontmoet je graag!

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven. Wil jij de eerste schrijven?

Handig om te weten

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum die het best bij je past en druk op de knop Doorgaan.