Online vrouwencirkel: Wombcircle

0/5

Het is zo krachtig om werkelijk verbonden te zijn met jezelf, in je bekken. Het brengt je in contact met je bedding, maar ook met je vuur, passie en sensualiteit. Je seksuele- en levensenergie, je creatie- en manifestatiekracht, met jouw authentieke essentie. Hoe heerlijk om dit te integreren in je leven!

Een online vrouwencirkel om je dieper te verbinden met je bekken en je Yoni. Thuiskomen bij jezelf en een liefdevolle relatie opbouwen met jouw Yoni en seksualiteit. Een prachtig aanvulling wanneer jij de online training ‘Liefdevol werken met het Yoni-ei‘ volgt. Een verrijking wanneer jij jezelf en je lichaam beter wilt leren kennen vanuit zachtheid en respect.

Deze online vrouwencirkel wordt iedere eerste woensdag van de maand georganiseerd. Voel je welkom!

In verbinding met jouw Yoni

Tijdens deze wombcircle staat de verbinding met jouw bekken en Yoni centraal. Het woord ‘Yoni’ komt vanuit het Sanskriet staat onder andere voor de vrouwelijke energie, seksualiteit en vrouwelijke spiritualiteit. De Yoni wordt gezien als een heilige tempel en oerbron.

Je Yoni ligt in het bekkengebied, het gebied van je 2e chakra: het sacrale of heiligbeenchakra. Dit energiecentrum bevat niet alleen je geslachtsorganen en seksuele energie maar ook het vermogen om van je leven te genieten.  De stroom van jouw levensenergie.

 • Hoe aanwezig ben jij in je bekken?
 • Hoe goed ken jij jouw Yoni?
 • Hoe is jouw verbinding met haar?
 • En hoe is jouw verbinding met het leven, met genieten en manifesteren?

Deze online vrouwencirkel helpt jou om je te verbinden met je eigen bekkengebied en jouw levensenergie en creatiekracht. Je leert je te openen voor jezelf, jezelf te ontdekken, volledig thuis te zijn bij jezelf. 

Wat brengt deze cirkel jou?

Het liefdevol in verbinding zijn met jezelf en je Yoni gaat je veel geven op zowel fysiek, emotioneel, energetisch, sensueel en seksueel vlak. Voorbij al je overtuigingen en programmeringen: verwelkom de prachtige, krachtige, sensuele en juicy jij zodat je in vertrouwen jou stroom kunt gaan volgen.

 • Je maakt contact met jouw bekkengebied. In je bekken bevindt zich een waar krachtcentrum en deze ga je verkennen. 
 • Je leert te luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam.
 • Je leert oefeningen die jou helpen stevig gegrond en bij jezelf te blijven. Ontzettend fijn om toe te passen in tijden van stress, bij gevoelens van frustratie, verwarring, leegte, afgescheidenheid.
 • Je leert oefeningen die jou diep thuis brengen in jezelf, jou openen.
 • Je leert op andere wijze naar je eigen seksualiteit te kijken.
 • Je leert jezelf te dragen, jezelf een warme bedding te geven.
 • Je leert je eigen seksuele heiligheid ontdekken

Ik begeleid je door onder andere lichaamsgerichte oefeningen, innerlijke trancereizen, rituelen, zang, deelrondes en creatieve integratie.

Het wordt een heerlijke, laagdrempelige bijeenkomst met praktische oefeningen, veel ontspanning in een bedding van de vrouwelijke energie.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we niet fysiek werken met het Yoni-ei. Wel zullen er oefeningen zijn waarbij je je met haar kunt verbinden. Het is dus niet nodig om in het bezit te zijn van een Yoni-ei.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven. Wil jij de eerste schrijven?

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum en druk op de knop Ga verder.