Vrouwenkrachtdag

In contact met jouw vrouwenlijn

Vrouwenkrachtdag
Recensies:
4.7/5

Vrouwenkrachtdag
Hoe zou het zijn om volledig in contact te zijn met jouw intuïtie, krachtige kwetsbaarheid en innerlijk wijsheid? Tijdens deze vrouwenkrachtdagen werk je iedere keer met een ander thema. Je komt meer in contact met jouw (vrouwen)kracht!

Vrouwenkracht

We leven in een  bijzondere tijd. Een tijd vol heftige gebeurtenissen, veranderingen en vele emoties. Het leven is gevuld met dualiteiten, gemengde gevoelens. Licht versus donker, vreugde versus verdriet, samenzijn versus gemis, verbinding versus afgescheidenheid.

We zijn ons er vaak niet van bewust dat we ook een keuze hebben. We houden (onbewust) vast aan oude waarheden, pijnstukken of houden onszelf klein. Dit haalt je uit je kracht.

Hoe zou het zijn om in contact te zijn met jouw intuïtie, krachtige kwetsbaarheid en innerlijk wijsheid? Te ervaren dat hoe hart het ook om jou heen stormt, jij blijft in verbinding met jouw centrum.

Vrouwenkrachtdagen

Meerdere keren per jaar organiseert NOVA coaching en Training een vrouwenkrachtdag. Tijdens deze dagen maak je kennis met verschillende thema’s die jou helen om meer in je kracht te gaan staan.

Op verschillende manieren ga je vanuit ontspanning, licht en liefde in jou te verwelkomen. Een dag van ontspanning, heling, loslaten en verwelkomen met rituelen, helende reizen, beweging en muziek.

Voel je welkom en verwelkom het licht in jou tijdens deze helende ceremonie!

Exclusief: ik werk tijdens deze dagen met kleine groepjes. Dit betekent dat er zeer veel persoonlijke aandacht en afstemming zal zijn. Kortom afgestemde begeleiding.

Thema's vrouwenkracht

De themadagen zijn:

 • Beleef jouw vrouw-zijn:
  Tijdens deze dag leer je aanwezig te zijn in jezelf. De wereld waar te nemen vanuit jouw centrum, jouw bekkenschaal. Prachtige oefeningen die jou een mooie basis meegeven om te blijven staan wanneer het om jou heen stormt
 • Heel jouw Vrouw-zijn
  In contact met jouw voormoeders. Deze dag staat in het teken van het in contact komen met jouw vrouwenlijn 3 generaties terug. Welke ballast mag je vrijlaten en welke kwaliteiten mag je door je heen laten stromen. Je bent welkom op 30 oktober 2022.
 • Bekrachtig jouw Vrouw-zijn:
  Leef vanuit jouw essentie, maak kennis met jouw kracht. Een indrukwekkende dag om het vuur in jou te geleiden. Je sacrale chakra te verbinden met je hart- en keelchakra.
 • Verdiep jouw Vrouw-zijn:
  Ken jij jouw Vrouw-zijn? Durf jij te leven vanuit je bekkengebied? Omarm jij jouw sensualiteit en seksualiteit? Een prachtige, intieme, verrijkende dag die iedere vrouw zou moeten beleven!

Let op: er is maar beperkt plek en je hebt wat voorbereidend werk te doen. Geef je dus tijdig op als je er graag bij wilt zijn!

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven. Wil jij de eerste schrijven?

Handig om te weten

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum en druk op de knop Doorgaan.