Online workshop Leef jouw zielsverlangen

leef jouw zielsverlangen
Recensies:
5/5

Leef jouw zielsverlangen

Wil jij in contact komen met jouw zielsverlangen? Leven vanuit creatiekracht?
Wil jij datgene manifesteren op aarde waar jij gelukkig van wordt? Voel je dan heel welkom bij deze prachtige en diepgaande belevingsmiddag en laat je verrassen. Tijd om te zaaien zodat jij straks kunt oogsten!

Creëren en manifesteren

We hebben vaak allemaal goede voornemens. Vaak komen deze voort uit een verlangen naar verandering. Om jouw voornemen waar te maken is het van belang te weten door welk verlangen dit wordt aangestuurd. 

Tijdens deze workshop ga jij een laagje dieper:

  • Wat ligt er onder dit voornemen?
  • Wat ligt er in de essentie van dit verlangen?
  • Wat is de boodschap van dit verlangen en op welke wijze kun jij deze leven?

Wat gaat deze workshop jou brengen?

Tijdens de 3 uur durende diepgaande workshop gaan de volgende thema’s geraakt worden:

  • Je gaat voorbij aan je voornemens
  • Je komt in contact met je diepste (ziels)verlangens
  • Je komt in contact met wat jij wilt neerzetten op aarde
  • Je komt in contact met wat jij wilt creëren voor jezelf
  • Je integreert nieuwe informatie in je systeem

Wat gaan we doen?

Deze middag ga jij je begeleid afstemmen op een krachtig veld waarin je samen met anderen ‘het werk’ gaat doen. Na een goede gronding zodat jij werkelijk aanwezig bent in je lichaam gaan we innerlijke reizen maken om in contact te komen met jouw verlangen(s): wat is de roep van jouw ziel, wat ligt er in de essentie van jouw verlangen?

Het is een middag van in verbinding zijn met jouw zielsverlangen en dit tot diep in je cellen ervaren. Een middag van reizen, verbinding, verwondering, magie, heling, en rituelen. Op verschillende manieren gaan wij vanuit ontspanning aan de slag:

  • Je gaat diep reizen om je verlangen(s) te ervaren, laten stromen en verankeren in je lichaam.
  • Integratie van alle nieuwe informatie door embodimentoefeningen en een symbolische activiteit.

Deze middag is voor jou als jij daadwerkelijk in contact wil komen met jouw zielsverlangen en deze wilt manifesteren in je dagelijks leven. Laat het zaadje ontkiemen, groeien en bloeien!

Voel je welkom! 

Let op: er is maar beperkt plek! Geef je dus tijdig op als je er graag bij wilt zijn! Het kan heerlijk vanuit jouw eigen plek/huis. Maak jouw ruimte maar vast gezellig en comfortabel!

Recensies

Mooie liefdevolle workshop

Rated 5 out of 5
23 februari 2020

Wat is dit een mooie workshop. Je maakt een fantastische innerlijke reis en hierbij komen dingen naar bovendrijven die op dat moment de aandacht verdienen. Of te wel je zielsverlangen op dat moment. Je zaait letterlijk en figuurlijk de zaadjes van je zielsverlangen. Voor mij werkt het super bevrijdend, maar ook bevestigend dat ik op de goede weg zit. Uiteraard is dit voor iedereen anders.
De zachtheid en overgave waarmee Manon de workshop geeft is helend. Ze voelt hoe het voor iedereen is en wat past in het moment, de groep en past het programma daar op aan. Kortom een absolute aanrader. 💕

Nicole

Een duik naar stroming vol vertrouwen

Rated 5 out of 5
11 januari 2020

Een prachtige reis mogen maken. Binnen de warme liefdevolle setting van Manon mocht ik duiken in m’n zielsverlangen waar ik vooral uit kwam bij een heerlijke stroming vol vertrouwen. Bevestigend, verhelderend, verdiepend en verbindend. Heel dankbaar! <3

Sasja

Handig om te weten

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum en druk op de knop Doorgaan.