Gesloten vrouwencirkel The Healing Circle

Vrouwencirkel jaartraining
Recensies:
5/5

The Healing Circle 

Voel jij het verlangen om samen met andere vrouwen te verbinden? Het verlangen jezelf te ontwikkelen en persoonlijk te groeien, omringd door de zachtheid en kracht van vrouwen?
Voel je dan welkom in de vrouwencirkel en ervaar bedding en ondersteuning in jouw processen.

Het is een gesloten cirkel, dus je bent elke middag met dezelfde vrouwen om je heen.

The Healing Circle

In deze gesloten vrouwencirkel, deze jaartraining van tien maanden, maak jij in de bedding van andere vrouwen een reis door jouw vrouwelijkheid. Je gaat je bewuster worden van jouw vrouwelijke energie, je lichaam, je sensualiteit en jouw kracht.

Hoe zou het zijn:

 • om je weer helemaal vrouw te voelen?
 • om je krachtig, bruisend, stromend en sensueel te voelen?
 • om er bewust voor te kiezen de stilte in te gaan, de diepte in te gaan?
 • om in contact te komen met jouw creatieve, barende en liefdevolle kant?
 • om bewust in te stappen in de mannelijke energie wanneer jij dat nodig hebt om al jouw ideeën te voeden met daadkracht en deze werkelijk te manifesteren?

Dit gaan we doen met onder andere geleide meditaties, lichaamswerk, oefeningen om je naar binnen te brengen naar de stilte, oefeningen die jou helpen om dat wat in jou leeft naar buiten te brengen, ademhalingstechnieken, zang en het prikkelen van de zintuigen. We gaan delen zonder masker, delen zonder veroordeeld te worden. Ervaren dat je mag zien wie je bent in dat moment met al je licht- en schaduwkanten. Op deze wijze kom je in een proces van heling, een proces van transformatie.

Wat geeft de Healing Circle jou?

 • Verbinding met een vaste groep vrouwen voor in ieder geval 10 maanden. Je wordt gezien in wie jij in wezen bent. Dit geeft heling en transformatie, koestering en geborgenheid. Een veilig samenzijn waarin jij kunt groeien.
 • In het dagelijks leven ga je ervaren dat de verbinding met jezelf steviger is. Je gaat uit je hoofd, in je lijf. Je voeten stevig in de aarde. Je leert technieken die je gemakkelijk thuis toe kunt passen.
 • Je komt in contact met dat wat geheeld wil worden, dit wordt getransformeerd op celniveau. Dit ga je doen door te voelen, verwelkomen en los te laten in een veilige bedding.
 • Je komt in verbinding met jouw vrouwelijke essentie. De liefde voor jezelf zal meer stromen. Wanneer jij lekker in je eigen lijf zit dan werkt dit door op alle facetten van zijn en jouw leven. Je gaat meer stralen, je zacht, sereen en rustig voelen.
 • Je bouwt in veiligheid diepgaande contacten op met andere vrouwen: sisterhood. Ook ga je verandering in de relatie met en tot andere vrouwen ervaren. Dit maakt dat jij meer in je kracht komt en je je meer gedragen voelt in de contacten met anderen. Dit werkt verrijkend door in je leven.
 • Je ervaart bewustwording van vrouwelijke en mannelijke energie. Dit maakt dat je anders met situaties om kunt gaan. Wanneer zet jij je de vrouwelijke energie in (bijvoorbeeld verstilling en emotie) en wanneer de mannelijke energie (zoals daadkracht en ratio)?
 • Op een gesloten platform kun je elkaar online opzoeken en blijven delen. Ook vind je hier waar nodig extra informatie e oefeningen van mij

Veilige bedding

Het kan spannend zijn om echt contact te maken met andere vrouwen, om jezelf te laten zien in al jouw kwetsbaarheid. Tijdens mijn groepen zorg ik voor een veilige bedding. Een sfeer waarbinnen jij al snel voelt dat jij mag zijn, precies zoals je nu bent.

Hoe ziet een samenzijn eruit?

Een keer per maand komen we samen. Dag en tijdstip wordt op een later moment bekend gemaakt.

De groep wordt begeleid door mij, Manon. Ik draag zorg voor bedding en structuur. Op deze wijze kun jij je geheel richten op jouw eigen proces. Ik ben mij bewust van de kwetsbaarheid die een groep als deze met zich meebrengt en zal ten alle tijden zorgvuldig, respectvol en met de juiste intenties hiermee omgaan.

Thema’s van de Healing Circle

De healing circles zijn heel gevarieerd. De inhoud van deze middagen worden gedragen door thema’s en de energie van het moment. Wat wil er gevoeld en geheeld worden

Iedere ceremonie openen we gezamenlijk het veld waarbinnen we zijn en werken. Daarnaast is er altijd ruimte voor het nu. Ik werk graag met de energie die er op dat moment is, passend bij jouw behoefte op dat moment.

Voor meer informatie over de helende werking van vrouwencirkels verwijs ik naar mijn blog De kracht van delen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hartegroet, Manon

Recensies

Het voelt elke keer als een warm bad

Rated 5 out of 5
10 juni 2019

Ik heb het afgelopen jaar de gesloten cirkel bij Manon gedaan, elke tweede vrijdag van de maand. En elke keer dat ik er kwam voelde het als een warm bad: de liefdevolle aandacht die Manon aan de voorbereiding treft en door de verbinding die ik voelde met de andere vrouwen in de cirkel.
Het was een veilig en warm samenzijn met vrouwen, vrouwen die elkaar begrijpen en steunen. Niets is te gek om uit te spreken en te delen. Het voelde als thuiskomen.
Dank je wel Manon om dit mooie samenzijn te mogelijk te maken, liefs.

B.

Ontspanning, inzichten en zelfvertrouwen

Rated 5 out of 5
5 juni 2019

Het was zo mooi om samen met een aantal mooie vrouwen, onder jouw fijne en warme begeleiding, te kijken naar jezelf. Helemaal te mogen zijn met alles wat er was.
Je nam ons mee in mooie meditaties en diverse oefeningen, vaak begeleid met de drum, andere instrumenten of een mooi muziekje.
Zo kon ik onder begeleiding van jouw warme stem, de diepte in gaan en stapje voor stapje meer bij mijzelf komen. Heel fijn, ontspannend en zo krachtig!!
In een hele fijne sfeervolle en warme omgeving helemaal te kunnen én mogen zijn wie je bent, in openheid, kwetsbaarheid en vrijheid te kunnen delen wat je bezighoudt en gezien wil worden.
De verbinding en veiligheid in én met de groep voelde zo warm en geborgen, heel erg fijn!!
Elke avond was anders. Voor mij was het elke keer een feestje om te mogen zijn, mij te verbinden met mijzelf en de kracht van vrouwen te kunnen voelen en te ervaren.
Het gaf mij ontspanning, inzichten, spiegels, bevrijding en nog meer zelfvertrouwen.
Vrouwen zijn zoooo krachtig en je op zo’n fijne manier met elkaar te verbinden en de energie die daarbij vrij komt het universum in kunt sturen met elkaar geeft mij een groot gevoel van kracht en dankbaarheid!!
Dank je wel lieve Sisters voor jullie vertrouwen, verbinding, kracht, zachtheid, licht en liefde.
Het heeft mij meer doen groeien!
Al mijn liefs voor jullie,
Tineke.

Tineke

Liefdevolle verbinding, thuiskomen in jezelf

Rated 5 out of 5
30 mei 2019

Afgelopen jaar ben ik gestart bij Nova Coaching bij de vrouwencirkel. Ik heb mij verbonden met de gesloten groep. Je bouwt een band met elkaar op waardoor er verbinding en veiligheid ontstaat. Al denk ik dat deze veiligheid en verbinding ook in de open groepen aanwezig zal zijn, omdat Manon de veiligheid op een mooie manier kan neerzetten.
We zijn met verschillende onderwerpen bezig geweest waarin het vrouw zijn en thuiskomen in je bekken (lees: in jezelf) hoofdthema’s waren. Verschillende mooie meditaties begeleid door stem, trom of muziek. Maar ook het delen met elkaar wat er leeft wat er vervolgens een enkele keer voor zorgde dat het programma spontaan aangepast werd om een ander thema meer te belichten.
Deze jaargroep is bijna afgelopen. De reisafstand (een uur met de auto) maakt dat ik niet verder zal gaan. Ik zal de liefdevolle verbondenheid, gezelligheid en mooie meditaties zeker gaan missen. Vrouwenkracht is zo belangrijk en het verbinden van vrouwen met elkaar brengt de wereldvrede dichterbij.
Dank je wel, lieve vrouwen.
Dank je wel, lieve Manon.

Herma

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de beschikbare optie druk op de knop Ga verder.