Healingsdag

Healingdag - NOVA Coaching en Training
Recensies:
5/5

Healingsdag

Een healing circle voor vrouwen. Een cirkel om te delen, te helen, te groeien, te transformeren. 

Een diepgaande procesmiddag of procesdag of als tweedaagse intensive, waarin jouw thema’s centraal zullen staan. 

Ervaar de kracht van zacht, ervaar de bedding van andere vrouwen. Ervaar in alle diepte de ruimte dat jij mag zijn.

Rust, stilte, thuiskomen in jezelf!

Heling en transformatie

Als krachtige vrouw zie jij jezelf, koester en respecteer jij jezelf. Je bent in staat om je ruimte in te nemen, je grenzen te voelen en aan te geven. Je bent in verbinding met hoofd, hart, buik en je bekkengebied. In staat een liefdevolle verbinding aan te gaan met jezelf en van daaruit met de ander.

Dat klinkt heerlijk, hè? Helaas lukt ons dat lang niet altijd. Soms voelen we ons klein, onzeker, niet waardevol en dit gaat met ons aan de haal en is van invloed op ons gemoed en gestel.

Hoe zou het zijn om steeds meer in die stroom te komen die hierboven beschreven staat? Hoe zou het zijn om keer op keer bewust te kiezen voor die zachte en toch krachtige vrouw?

Het kan zijn dat je dan bereid moet zijn om afscheid te nemen van pijnlijke laagjes, oude overtuigingen en patronen. Dat is precies wat jij vanuit zachtheid in deze healing circle kunt gaan doen. 

Wat ga je doen?

Tijdens deze (mid)dag ga je in de bedding van andere vrouwen een transformatieproces aan. In alle veiligheid kun je je laten dragen door de zachte kracht van de groep. Tijdens deze healingsdagen werken we vanuit de cirkel. Een cirkel staat symbool voor gelijkwaardigheid. Binnen deze dag, binnen deze cirkel is ruimte voor delen. Delen vanuit je hart, delen vanuit je ziel. Daarnaast gaan we middels innerlijke reizen, (embodiment-)oefeningen, lichaamswerk, proceswerk, systemisch werk en rituelen de diepte in. Voelen, erkennen, loslaten en transformeren. Doordat het een dag of dagdeel betreft kunnen we vanuit rust het proces aangaan, waardoor ik jou naar de diepere lagen kan begeleiden. 

Zoals jullie van mij gewend zijn zal de insteek zacht zijn. We gaan krachtig te werk vanuit de zachtheid. Dit maakt dat er een stevige bedding ontstaat om te helen. Zachtheid, koestering en voelen dat je mag zijn met alles wat er in je leeft staan iedere healingsdag centraal.

Thema’s

Vaak werk ik vanuit een thema welke ik van tevoren aan zal kondigen. Bovenal staat het werken met de energie in het moment centraal. De groep brengt datgene mee wat geheeld wil worden. We zullen elkaar raken en meenemen de diepte in. Ik zorg voor de bedding en de veiligheid zodat dat wat gevoeld wil worden in veiligheid geheeld kan worden.

Wat geeft het jou?

Deze healingsdag biedt jou de mogelijkheid om in een veilige bedding jouw proces aan te gaan en datgene te transformeren wat getransformeerd wil worden.

Het zijn in een groep vrouwen versterkt dit proces. In de bedding van andere vrouwen ga jij jouw transformatieproces aan. In alle veiligheid laat je je dragen door de zachte kracht van de groep om de krachtige vrouw te worden die in je zit. Je bent in staat om jouw ruimte in te nemen en jouw grenzen te voelen en aan te geven. Je bent in verbinding met jezelf.

Voel je welkom!

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven. Wil jij de eerste schrijven?

Er zijn nog geen recensies geschreven. Wil jij de eerste schrijven?

De locatie voor deze healingsdag ligt midden in de natuur.
PuurOord
Strootmanweg 50
7548 RB Enschede

De investering bedraagt €45 voor deze eerste introductiemiddag. 

Daarna zal de investering voor een middag €55 bedragen en voor een hele dag €89. 
Voor de intensive van 2 dagen is de investering €195. Dit is inclusief lunch en materialen.

Bij aanmelding via de site wordt gevraagd meteen de betaling te voldoen. In overleg kun je dit in delen betalen. Neem hiervoor contact met mij op via mail of telefoon of via het contactformulier op de site.

Tijden: de healingsmiddag is van 13:30 tot 16:30. Een healingsdag is van 10:30 tot 16:30. Mochten deze tijden anders zijn, dan zal dit tijdig worden doorgegeven.

De intensive in deze vorm beslaat 2 dagen. Dag 1 begint om 10:00 en zal tot ongeveer 18:00 duren. Dag 2 begint om 10:00 en zal tot uiterlijk 17:30 duren. Beide dagen zijn inclusief lunch, thee, water, fruit, lekkers en (schrijf)materiaal en een klein cadeautje!

Kleding: trek kleding aan waar jij je prettig in voelt en lekker in kunt bewegen. Aangezien we energetisch werken is het fijn laagjes aan te trekken omdat je het wisselend koud en warm kunt hebben.

Groepsgrootte: de groepsgrootte varieert van minimaal 3 tot maximaal 8 vrouwen.

Inclusief: water, thee, fruit en lekkers en overige benodigdheden

Selecteer de door jou gewenste datum. 
Druk daarna op de knop Doorgaan.

Deze dag wordt verzorgd door Manon Abrahams.
Ik ben telefonisch te bereiken op 06 – 28 03 58 59 of via mail: [email protected].

Voor vragen kun je ook contact opnemen via het contactformulier.

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum die het best bij je past en druk op de knop Doorgaan.

Wil jij geïnspireerd raken en een cadeautje ontvangen in je mailbox?

Abonneer je nu op mijn inspiratiemail!