Transformatiecoaching

In vertrouwen volg ik mijn stroom

-Manon Abrahams

Transformatiecoaching

Transformatiecoaching in mijn pratijk gebeurt op 1,5 meter afstand uiteraard zonder fysiek ondersteunend lichaamswerk. De coaching kan ook online plaatsvinden.

Elke behandeling begint met het hier en nu. Verhalen zijn niet belangrijk, je lichaam vertelt dat wat het wil vertellen. Wel starten we met een kort gesprekje waarbinnen ik afstem op jou en waarin we uitwisselen wat voor jou op dat moment belangrijk is.

Na deze afstemming maak ik onder andere gebruik van de volgende technieken:

  • Visualisatie
  • Geleide meditatie
  • Ontspanningsoefeningen
  • Lichaamswerk
  • Systemische coaching
  • Technieken, rituelen en ceremonies uit het sjamanisme
  • Beweging en dans

Deze technieken helpen jou om naar binnen te gaan. Je gaat jouw overtuigingen en blokkades voelen en loslaten om te komen bij innerlijke kracht, balans, zelfvertrouwen en vrijheid. Door op alle niveaus aanwezig te zijn en waar nodig los te laten, zal de verbinding tussen je hart en je hoofd verbeteren. Hierdoor ben je in het dagelijks leven beter in staat om trouw te blijven aan jezelf. Je haalt meer voldoening uit het leven en kunt veel meer genieten van het leven.

De rode draad in alle sessies is dat ze je in diepere verbinding met jezelf brengen. Er ontstaat ruimte voor stroming zodat jij jouw unieke zelf er kunt laten zijn. Los van de verhalen, los van alle oude pijnen en belemmeringen.

Transformatiecoaching | NOVA Coaching en Training Enschede

Jouw proces

Veel mensen kiezen na de (gratis) intake/kennismakingsgesprek, op gevoel, voor een pakket van 5 sessies. Hierdoor kiezen ze voor een diepgaande transformatie. Vaak merken ze al na 1 of 2 sessies een verandering in hun lijf, in hun leven. Elke sessie verstevigt jou in je proces.

Dieptesessie
Soms is het fijn echt de tijd te nemen voor je proces. Om stapsgewijs de diepte in te gaan. Op celniveau los te laten, een fundering te leggen en een jezelf te vullen met nieuwe intenties en informatie. Dan is een dieptesessie van ongeveer 2 tot 2,5 uur passend bij jou. Deze is geheel op maat en afgestemd op jou. Inclusief voor en nagesprek.

Je hebt de keuze tussen transformatiecoaching op een prachtige locatie in de natuur of via online sessies.

De coaching in de natuur vindt plaats op:

PuurOord
Strootmanweg 50 
7548 RB Enschede

Ik begeleid volwassenen op basis van een traject van 5 sessies. Een traject zorgt er vaak voor dat de veranderingen ook daadwerkelijk in je lijf kunnen integreren.

De investering voor een individuele sessie bedraagt € 85.
Een traject van 5 sessies bedraagt € 395.

Iedere sessie duurt ongeveer 75 minuten.
Neem contact op voor een gratis kennismaking!

Dieptesessie
Je investering hiervoor bedraagt €160 per sessie.

Tijdens de sessie werk ik intuïtief met alles wat zich aandient.

Kleding: trek kleding aan waar jij je prettig in voelt en lekker in kunt bewegen. Aangezien we energetisch werken is het fijn laagjes aan te trekken omdat je het wisselend koud en warm kunt hebben.

Inclusief: gebruik van water en thee.

Wil je je aanmelden? Druk op de knop hieronder, kies een datum en tijd en vul je gegevens in.

Wil je eerst even met mij praten om te zien of dit bij jou past? Klik dan ook op de knop hieronder en kies voor het kennismakingsgesprek. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De transformatiecoaching wordt verzorgd door Manon Abrahams.
Ik ben telefonisch te bereiken op 06 – 28 03 58 59 of via mail: [email protected].

Voor vragen kun je ook contact opnemen via het contactformulier.

Vrijblijvende kennismaking

Voel je dat dit resoneert, dan nodig ik je uit voor een kennismaking. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op. Tijdens deze kennismaking stem ik op jou af en kijken we samen naar waar jouw wensen en verlangens liggen. Uiteraard is het essentieel dat je een klik voelt. Een gevoel van respect, veiligheid en vertrouwen om deze reis in jezelf en voor jezelf aan te gaan is een essentiële basis.

Transformatiecoaching | NOVA Coaching en Training Enschede

Recensies

Thuiskomen bij mijzelf

5,0 score
15 november 2020

Na eerst een bekkenmassage te hebben ontvangen ben ik een traject van 5 sessies bij Manon gestart. Manon weet precies aan te raken wat er op dat moment nodig is.
Veel cadeautjes ontvangen en zoveel inzichten (ahaaaa momenten) heb ik mogen ontvangen.
Ik ben dankbaar dat Manon een stukje met mij meegewandeld heeft.
Manon is warm, liefdevol, respectvol, gevoel van thuiskomen, begrip, positief , rust, krachtig, voelt aan wat er nodig is.
Het heeft voor mij zeer positief uitgepakt!

Anita

Afgestemde, authentieke, alternatieve hulp vanuit een reguliere basis…. dat had ik nodig!

5,0 score
14 november 2020

Ik was al een tijdje op zoek naar een alternatieve manier van hulp. Ik wou graag hulp van iemand die zijn sporen had verdiend in het reguliere hulpverleningsveld maar ook bezig was met alternatieve vorm van hulp bieden. Daarnaast wou ik ook graag dat deze persoon verstand had van systemisch werken en had ik zwaar de behoefte aan iemand die geen oordeel zou leggen op de keuzes die ik tot nu toe had gemaakt op systemisch gebied. Ik ben zelf hulpverlener en leg de lat voor mijzelf al zo hoog, dan heb ik geen hulpverlener nodig die mij dan ook nog even systemisch de les komt lezen.
Het leek voor mij onmogelijk om zo’n coach te vinden. En toch kwam Manon op de een of andere manier op mijn pad. Het voelde meteen goed!
Zonder oordeel, vol begrip en in zachtheid heeft ze mij geholpen in de problemen waar ik tegen aan liep. Het mooie was dat ik hierdoor heb geleerd dat confronterend en zachtheid goed samen kunnen gaan. Die gave hebben maar weinig hulpverleners. Manon zorgt voor een veilige bedding waardoor je vanuit veiligheid en mededogen naar jezelf en de situatie kan kijken. Alles mag zijn🙏. Het mooie vind ik ook dat ze flexibel kan inspelen op je hulpvraag tijdens de sessies. Daardoor was geen een sessie hetzelfde en werd het echt maatwerk,
De innerlijke reizen die ik met haar mee heb mogen maken waren een bijzondere ervaring en hebben een diepgaand effect gehad op wie ik ben en het proces waar ik in zit. Ik gun iedereen zo’n coach ❤️.

Sam

Volledig afgestemde dieptesessie

5,0 score
15 juni 2020

Manon heeft mij begeleid tijdens een baarmoederhelingsessie. Ik voelde me bij haar direct op mijn gemak.
De kracht van Manon is dat zij in staat is om vrijwel volledig mee te voelen in jouw proces en daarbij ook af durft te wijken van de besproken werkwijze omdat ze intuïtief precies aanvoelt wat op dat moment het meest nodig is in dat proces.
Woorden die ik bij haar vind passen zijn krachtig, liefdevol, invoelend, toewijding en vertrouwen. De dieptesessie heeft mij rust gebracht in mijn bekkengebied waar ik fysieke klachten ervaarde en heeft inzicht gegeven in de onderliggende oorzaken’.

Sheila

Professioneel proceswerk vanuit een zuiver hart

5,0 score
4 februari 2020

In een prachtige en rustige setting in de natuur werd ik gastvrij ontvangen door Manon. Houtkachel lekker aan, kopje kruidenthee erbij. Manon stemt heel zorgvuldig af en biedt veel veiligheid en ruimte binnen de sessie. Ze nodigt op diverse manieren, maar telkens passend, uit om dieper in je lichaam, in je bekken te zakken en te voelen. Het is een mooi stuk proceswerk wat ze professioneel, maar met groot hart en een zuiver invoelingsvermogen, begeleidt.
Hoewel ik de nodige ervaring met lichaamswerk heb, heb ik het wel nodig om me geborgen te voelen. En die geborgenheid en rust straalt Manon zeker uit. Daardoor heb ik het als gemakkelijk ervaren om me over te geven en me te openen en dieper in mijn lijf en bekken te zakken. Een reis van hoofd, naar voelen, naar zijn… Dat op die reis zoveel samenvalt: eigen pijn en trauma, maar ook pijn, verdriet en trauma en kramp van moeder en oma’s… en dat daar weer een laagje van afgepeld mag worden en dat erin losgelaten mag worden, wat leidt tot zóveel meer ruimte en vrijheid… Wat is dat waardevol en inspirerend!
Ik voel me uiterst dankbaar en sudder nog lekker na op de intense en prachtige sessie. Dank je wel Manon! Ik wens dat veel mensen de weg naar jou gaan vinden. Wat je doet en brengt is zo helend. Dát is wat de mensheid nu nodig heeft.

Joleen

WELKOM in liefde en in alles wie je bent!

5,0 score
6 januari 2020

Geen betere omschrijving kunnen vinden voor de coaching die Manon biedt. Direct in het eerste contact weet Manon veiligheid, rust en vertrouwen neerzetten. Je voelt in alles dat je mag zijn wie je bent, waardoor je alleen maar kan groeien in je eigen proces.
Manon is een liefdevolle vrouw die met respect, veel aandacht, zorg en kennis het contact met de ander aangaat.
Je voelt in alles dat je in goede handen bent.
Dank je Manon dat je op mijn pad bent gekomen!

Saskia

Jezelf ontmoeten

5,0 score
7 november 2019

In de veilige bedding en warmte van Manon mocht ik een stukje van mezelf ontmoeten waarvan ik wist dat het er was, maar waar ik qua gevoel nog niet goed bij kon. En daar was het; in beeld, in gevoel.
Manon creëert met zachtheid en warmte, ruimte om met nieuwsgierigheid jezelf te ontmoeten, te zien en te koesteren. Ik kan haar en haar praktijk dan ook van harte aanbevelen ❤️

D.

Veiligheid

5,0 score
25 juni 2019

Inmiddels ben ik voor 4 sessies bij Manon geweest. Na wat twijfels van mijn kant (twijfels zoals kan ik het, durf ik het wel etc), gelukkig toch de keus gemaakt om te beginnen.
Ik vind het lastig om echt naar mijn gevoel te gaan, me echt over te geven. Maar met vertrouwen en het mogen zijn, gaat dat al beter.
De sessies brengen mij meer rust en inzicht… Ik zit vaak vast in mijn hoofd, terwijl mijn gevoel vaak heel goed een antwoord weet. Dat leer ik ook. Elke sessie merk ik dat ik stappen maak. (Soms zie ik ze zelf niet en attendeert Manon mij er even op, dat is fijn)
Het simpele woordje ‘liefde’ kon ik niet eens uitspreken en zelfs niet schrijven, houden van mezelf zoals ik ben… Echt niet… Dat soort dingetjes. Met behulp van Manon, lukte me dat steeds beter.
Veiligheid en vertrouwen is voor mij een groot issue, daar zit veel angst achter. Ook dat soort dingen zijn merkbaar verbeterd.
Ik heb Manon gevraagd mij vanaf het begin te ‘prikkelen’, en me net iets verder te krijgen dan ik aangeef.. En dat doet ze met respect. Heel fijn 🙂

N.B.

Er is ruimte ontstaan

5,0 score
30 maart 2019

Manon zorgt voor een prachtige liefdevolle setting.
Tijdens het proces wordt je door Manon begeleid vanuit zachtheid en kracht waardoor je je kunt openen. Er ontstaat ruimte waarin jij met je geest, je stem en je lichaam alles mag doorleven en doorvoelen.
Je gaat het aankijken en omarmen vanuit je eigen (vrouwen)kracht zodat je het daarna los kunt laten.
Voor mij voelt het alsof ik eigenlijk opnieuw ben ontstaan. 🙏💚🙏

A.D.

Heel helend, alles mag en kan.

5,0 score
8 februari 2019

Lieve Manon,
De coaching sessies geven mij vooral kracht en zelfvertrouwen, dat ik mag zijn wie ik ben. Het brengt mij vooral verder in een helend proces. Samen met jou brengen we dingen in balans, jij weet de juiste snaar te raken en ik kan daar dan weer mee verder. Dat is zo ontzettend fijn.
Je begrepen voelen zonder dat iets raars of gek is. Even pas op de plaats maken en terug naar de basis. Opnieuw naar jezelf kijken zonder te veroordelen, volledig jezelf kunnen zijn.
Meestal werkt de sessie nog behoorlijk lang na en vallen langzaam alle kwartjes op zijn plek. En ook dan sta je klaar om te ondersteunen als ik vast loop. Elke sessie komt er ook weer een ander iets aan de orde, dat is juist het mooie, ondanks dat het uiteindelijk toch op hetzelfde eindigt, de belangrijke zelfliefde.
Zoals jij je afstemt op mij vind ik zo knap, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom ik kan dit iedereen aanraden.
Tijdens zo’n transformatie coaching sessie kom je weer een beetje thuis bij jezelf!!! ❤

N.V.

Uit mijn schulp

5,0 score
5 februari 2019

Na eerst een kaart te hebben getrokken ging ik onder begeleiding van de drum en zang van Manon mij letterlijk uit mijn schulp slaan.
De schil, masker, muur van mezelf ging ik doorbreken. Geweldige ervaring omdat je meteen ruimte en vrijheid voelt.
Daarna door middel van een mooie begeleide visualisatie meditatie van Manon mocht ik alles ontvangen wat mij toekomt. Na de sessie ging ik als vanzelf mijn nieuwe lichaam bevoelen. Hele aparte gewaarwording. Ik leek wel in een nieuw jasje te zitten wat natuurlijk ook zo is.
Mijn oude “ik” heb ik bedankt en daar achter gelaten. Ik kan het werkelijk iedereen aanraden die op weg is naar zichzelf en meer ruimte wil ervaren in het leven.

M.W.

Heerlijke sessie in de natuur!

5,0 score
8 november 2018

De sessie buiten in de natuur was mooi en fijn, mijn proces dat zich ontvouwt en dat de boel weer in beweging heeft gezet. Ik voel in alles dat ik van een zwaar en heftig stuk wat heb losgelaten. 🙏 Het heeft nog lang nagesudderd. Ik ben vannacht nog een poos wakker geweest en heb kunnen voelen dat er van alles gebeurde in mij. Maar het voelde heel zacht en sereen, zo mooi.
Vanmorgen werd ik wakker, in zo’n fijne zachte energie! Ik voelde me zo verbonden met mezelf en daarnaast ook met mijn partner. Dit grote gevoel van verbondenheid is bijna ongekend voor me en het was zooooo fijn! Dit koester ik en het geeft me kracht. Ik kan zien en ook voelen dat ik in mijn eigen stroom mag blijven vertrouwen, dat ik mij mag laten zien in al mijn kracht en dat daarnaast eenieder met én in zijn of haar eigen stroom mee mag gaan. Zo mooi, zooo dankbaar met weer een heel fijne stap vooruit! 😊🎉✨🦋💫❤️😘😘

T.V.