De basis van jouw vrouwelijk leiderschap

5/5

You need to root down to rise up!

Vanuit een volledig aanwezig zijn in jezelf ontmoet je de basis van het vrouwelijk leiderschap. Ben jij klaar om je te verbinden met de wijsheid en zachte kracht in jou, te gaan staan in jouw belichaamde grootsheid? Voel je dan heel welkom!

Vrouwelijk leiderschap

Onze maatschappij is veelal ingericht op kennis en ratio: leven vanuit het hoofd, planmatig en doelgericht. Onze vrouwelijke eigenschappen negeren we vaak. Dit is jammer, het cyclisch leven, leven vanuit intuïtie is zo de natuur van ons vrouwen. Dan zijn we op ons best. Hoe zou het zijn om weer in contact te komen met deze laag? Om de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie in jou te herstellen? Om in contact te komen met die stromende rivier in jou vol wijsheid, creatiekracht en leven? Dit alles  start dit in je bekken, want lieve vrouw… you need to root down to rise up!

Hoe dieper jij thuiskomt in jezelf, hoe meer jij je gaat verbinden met jouw authentieke zijn. Je zult je verbazen over de wijsheid en kracht in jezelf en de wijze waarop jij vanuit vrouwelijk leiderschap kunt leven. 

Deze dagen gaan dus over het herkennen en leven van jouw vrouwelijk leiderschap. Het naar buiten brengen van de authentieke vrouw die in jouw leeft. De wereld belichaamd betreden vanuit jouw authentieke kracht in jouw persoonlijke en professionele leven.

Stevige fundering

Tijdens deze dagen leer je dat om in contact te zijn met de buitenwereld het belangrijk is om in contact te zijn met jezelf. Gegrond en aanwezig, in jouw eigen centrum. Zo kan het om jou heen stormen en blijf jij stevig staan. Het is prachtig om het contact met de ander aan te gaan vanuit volledig aanwezigheid in jezelf. Het is wonderlijk om te ervaren hoeveel energie en flow dit geeft wanneer jij de magie vanuit je bekken omarmt.

Deze dagen gaan onder andere over:

 • Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf
 • Aanwezig zijn in je lichaam hier op aarde vanuit zachte kracht
 • Waarnemen van subtiele signalen in je lijf zodat je de wijsheid van je lichaam kunt gebruiken in jouw leiderschap.
 • Bewust in te tunen op de mannelijke en vrouwelijke energie in jou.
 • Loskomen van de projecties
foto mannelijke en vrouwleijke energie

Wat ga je doen?

Tijdens deze dagen ga je thuiskomen in jezelf, de zachtheid en kracht in jezelf ontmoeten. Je gaat leren in contact te zijn met jouw authentieke vrouwelijke leiderschap, de oerwijsheid in jou. Je opent je voor het beleven van jouw authentieke Vrouw-zijn. Je leert:

 • luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam.
 • gegrond en gecentreerd aanwezig te zijn in je lichaam
 • zacht en ontvankelijk te zijn
 • je te openen voor jouw vrouwelijk leiderschap, te leiden vanuit intuitie en innerlijk weten
 • openen voor jouw vrouwelijke stroming: creativiteit, sensualiteit, seksuele stroming en levensenergie
 • in verbinding te zijn met de veiligheid in jezelf zodat je vanuit deze fundering de wereld in kunt stappen
 • optimaal de mannelijke en vrouwelijke energie in jou in te zetten

Ik begeleid je door onder andere lichaamsgerichte embodimentoefeningen, systemische oefeningen, innerlijke trancereizen, rituelen, zang, deelrondes en creatieve integratie.

Het is heerlijk en verrijkend om dit in een intieme groep vrouwen te ervaren. Laat je dragen door de zachte, bekrachtigende energie van sisterhood in een vrouwencirkel. Het is zo bijzonder wat dit jou gaat brengen!

Unieke diepgaande ervaring

Tijdens deze dagen bied ik jou een liefdevolle en veilige bedding om jouw proces aan te gaan vanuit zachtheid. Wat krijg je?

 • Aandacht: ik werk uitsluitend met kleine groepen (max 6 vrouwen). Deze intimiteit brengt veel diepgang en persoonlijke aandacht geeft. Je kunt niet verblijven in de luwte.
 • Afstemming: het is mijn kwaliteit om af te stemmen op jouw proces en dat wat jij nodig hebt (wat soms anders in dan je denkt te willen ;-)). Dit geeft een unieke ervaring.
 • Integratieceremonie: 2 weken na de trainingsdagen kun je deelnemen aan een integratieceremonie waarin we reflecteren op deze dagen.
 • Online academy: je krijgt toegang tot mooie oefeningen ter verdieping van deze trainingsdagen die jij thuis in je eigen tijd kunt gaan doen.
 • Lunch en materialen: deze dagen zijn inclusief lunch en alle materialen die je nodig hebt.
 • Kies je voor het pakket dan ontvang je 3 persoonlijk afgestemde vrouwenkrachtsessies die jouw proces en transformatie verdiepen. In het moment stemmen we samen af wat jij nodig hebt in deze unieke sessies!

Maak je keuze

 • Wil jij je weer verbinden met de bron van jouw vrouwelijke kracht?
 • Zijn in het centrum van jouw wijsheid en creatiekracht?
 • Wil jij je openen voor jouw sensuele en seksuele stroming?
 • De levensenergie weer door je lijf voelen stromen?
 • Wil jij leren je mannelijke en vrouwelijke energie optimaal in te zetten?

Meld je dan direct aan!
Scroll verder naar onderen voor praktische informatie.

anon lachen

Recensies

Liefdevol, warm en krachtig

27 april 2022

Wat een mooie aankleding en sfeer weet Manon te creëren. Hele krachtige oefeningen gedaan en ook hele zachte. Ik heb me altijd heel liefdevol en gedragen gevoeld.

Katja

Iets heel persoonlijks

13 april 2022

Ik wil even iets heel persoonlijks delen. Er is veel veranderd in mijn leven na deze dagen. Eén van de grote dingen wat ook veranderd is, heeft plaatsgevonden binnen mijn seksuele relatie. Het was zo fijn om tijdens deze dagen in veiligheid te kunnen delen en leren over seksualiteit. Mij bevestigd voelen dat het in mijn tempo mag, dat ik mij uit mag spreken (mijn wensen en verlangens) en dat ik ook mag genieten. Dat mijn genot er toe doet!

Ik ben me erg bewust geworden van mijn rol in onze seksuele relatie. Van mijn verlangens en mijn grenzen. Dit komt mijn relatie ten goede. We staan meer (weer) open voor elkaar en meer in verbinding met elkaar. Er valt nog veel te ontdekken 🙂

Anoniem 😉

FANTASTISCH

1 april 2022

Lieve Manon, wat was het fijn om in een intiem groepje vrouwen samen te zijn. Ik heb zoveel geleerd over de mannelijke en vrouwelijke energie in mij. De oefeningen om aanwezig te zijn in mijn bekken gebruik ik bijna iedere dag…. zo ontzettend fijn. Ik voel me stevig, krachtig, zacht en vrouwelijk en de rite van de baarmoeder heeft mij daar ook echt bij geholpen.

Het samen delen over vanalles rondom seksualiteit was nieuw voor mij. Spannend maar zo openend en helend en ook nog eens veel geleerd over mijn lichaam. Dank je wel voor je zachtheid, de veiligheid die je biedt, je mooie zijn! Ik zie je terug bij de wombhealing!

M

Zachtheid

29 maart 2022

Lieve Manon

Voldaan en in rust dit mooie weekend beleefd.

De manier waarop jij deze rite geeft vind ik heel bijzonder, geen Ego alleen maar in zachtheid🌹 Zijn.

De klanken, de geuren, de heerlijke lunch, dit is echt een cadeautje voor jezelf.

Liefs Daniëlla 🧚🏾‍♂️

Daniëlla

Intensieve, soms confronterende, helende maar vooral mooie dagen!

18 maart 2022

Via deze dagen heb ik mogen ervaren hoe het is om dieper in je bekken te mogen zakken. Een plek die, naast dat het een wonderschone plek is voor baby’s om te groeien, ook een plek is voor levenskracht, wijsheid, stroming sensualiteit en seksualiteit.

Het waren intensieve, soms confronterende dagen en ook twee hele mooie dagen. Het was zo bijzonder om weer via je lichaam, adem, beweging en het delen met andere vrouwen puur jezelf te kunnen zijn. Manon bood ons alle veiligheid hierin waardoor we ook onszelf volledig konden laten horen en zien.

Naast veel andere mooie dingen hebben we ook de Rite van de baarmoeder mogen ontvangen. Een mooi, zacht en krachtig ritueel die ik nu zelf ook door mag geven. Hoe bijzonder!

Eva IJspeert

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum en druk op de knop Ga verder.