Coaching

Het benaderen van een 'probleem' vanuit nieuwsgierigheid kan een geheel andere dimensie aan je reis geven. Dan kan het zomaar een spannende ontdekkingstocht worden!

Wat is Coaching?

transformatieCoaching helpt jou om positieve verandering aan te brengen in je leven. Je kunt het ervaren als een reis om dichter bij jezelf te komen. Als coach wandel ik een stukje mee op jouw levensreis.

Wij mensen zijn bijzonder krachtig maar ook zo gewend om de bevestiging buiten onszelf te zoeken. Heel graag ondersteun ik jou in deze reis om jouw kracht te vinden zodat jij vanuit jouw eigen stevige fundering in de wereld kunt gaan staan.

Via gesprekken, intuïtieve afstemming, visualisaties, meditaties en met behulp van lichaamsgerichte activiteiten zoals ontspannings- en ademhalingsoefeningen leer je dichter bij jezelf te komen. Leer je te leven vanuit je hart zodat jij vanuit vertrouwen jouw eigen stroom kunt volgen.

Leef jij jouw verlangen?

Verlang jij ernaar te leven vanuit jouw authentieke zelf?
Verlang jij naar liefde en geluk?
Gewoon heerlijk te leven vanuit jouw flow en te genieten van elke dag?
Het volgen van je hart en te leven vanuit jouw stroom?

Een leven met liefde en geluk

In jou leeft een verlangen naar verandering ander was je nu niet op deze pagina. Waarschijnlijk merk je dat je tegen dezelfde soort situatie aan blijft lopen in je leven of sluimert er in jou een gevoel van onvrede, eenzaamheid of ervaar je weinig verbinding met jezelf en de ander.

Jij bent je eigen sleutel

De enige persoon die jou kan helen dat ben jij zelf. De sleutel van deze heling is het naar binnen keren. Diep in jou liggen alle antwoorden. Tijdens de transformatiecoaching begeleid ik jou naar binnen. In jezelf kun je alle antwoorden vinden. Diep in jou ligt jouw waarheid. 

Wanneer wij samen bij jou naar binnen reizen ga je transformeren op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Wanneer je van binnenuit kunt stralen, komt er een liefdesstroom op gang voor jezelf en van daaruit voor de ander.

Ben jij klaar voor jouw transformatie?
Ik ondersteun je er graag bij!

Diverse vormen van coaching