Ceremonie voor jou als vrouw

Recensies:
5/5


Hoe heerlijk klinkt dat: een ceremonie speciaal voor jou, volledig afgestemd op jou. Drie uur waarin jouw wensen en verlangens centraal staan, waarin jij alleen maar hoeft te ontvangen, ontspannen en mag zijn. Zijn in een Sacred Space waarin je diep afdaalt en zinkt in je lichaam. Transformatie, verzachting, stroming….  Gun jezelf dit cadeau. Voel je welkom!

Ceremonie voor jou als vrouw

De essentie van deze ceremonies zijn gericht op diepggaande transformatie, ontspanning verbinding, koestering en/of voeden. Jouw diepe niveaus van ontspanning, ontvangen en vrijlaten laten ervaren zodat jouw authentieke zijn, jouw vrouwelijke kracht kan ontwaken en stromen. De liefde voor jezelf wordt geopend zodat jij gaat zien hoe mooi je bent! Ontmoet de Godin in jou.

Weet dat jij welkom bent in al je kwetsbaarheid. Je wordt gedragen, gekoesterd en gevoed. Je krijgt de ruimte om te laten zijn wat er wil zijn zodat jij bij jouw vrouwelijke essentie kan komen.

Thema’s voor deze ceremonie

Deze op jouw afgestemde ceremonie wordt altijd gedragen door een thema. Deze kunnen wij samen bepalen tijdens een telefonische kennismaking. Voorbeelden van  thema’s kunnen zijn:

 • Aanwezig zijn in jezelf
 • Innerlijk kind
 • Voorouderlijn
 • Moederwond
 • Zelfliefde
 • Verbinding met je lichaam
 • Verbinding met je Yoni (Vulva, vagina, baarmoeder)
 • Yoniheling (baarmoeder en vulvaheling)
 • In contact met je vrouwelijke essentie
 • Thuiskomen in je lijf na jouw bevalling inclusief ‘closing the bones’ ritueel
 • Verwerken van een miskraam of stilgeboorte

Tijdens deze ceremonies maak ik gebruik van verschillende technieken, embodimentoefeningen, beweging, klank, zang, systemisch werk en rituelen*. Het is zo fijn om de tijd te hebben om echt de diepte in te gaan. Zo kan er vrijkomen wat er vrij wil komen en is er voldoende tijd voor integratie, rust en koestering.

*In overleg met jou maak ik gebruik van ceremoniële cacao en/of Yonisteam. 

Een voorbeeld van hoe deze ceremonie eruit kan zien

 • Ontvangst met kruidenthee uit eigen tuin
 • Gronding
 • Het ontvangen van een bekkenmassage of wombmassage gericht op het openen en laten doorstromen van de vrouwelijke energie inclusief energetische healing en blessing
 • Activatie vrouwelijke energie
 • Rebozo ritueel (deze ervaring wordt vaak beschreven als ’transformationeel’ en ‘een thuiskomen in jezelf’, ‘het ervaren van diepe veiligheid in je eigen lichaam’ en een ‘zielsherstel’.
 • Wat wil er nog gedeeld worden/ is er nog iets nodig?
 • Afsluitend ritueel
 • Cadeautje voor jou als Vrouw 

Verlangen

Voel jij dit verlangen, dan ondersteun ik jou daar graag bij door je mee te nemen in een prachtige ceremonie, speciaal voor jou. Een ceremonie die de liefde voor jezelf (weer) doet stromen. Een ceremonie waarin jij diep gaat zinken in je eigen lichaam. Een ceremonie waarin jij jezelf volledig omarmt of een mooie, liefdevolle start maakt hierin.

De rituelen en techieken die toegepast gaan worden vinden in overleg met jou plaats. Voorafgaande aan deze ceremonie hebben we telefonisch contact om jouw wensen en verlangens door te nemen. Dit helpt mij  om ceremonie zo voor te bereiden en materialen aan te schaffen die passen bij jouw wensen.

Ik werk altijd vanuit vanuit respect en eerbied. Gedurende de hele ceremonie (of welke sessie dan ook) behoud jij de regie. In het moment blijven we altijd afstemmen met elkaar of alles nog klopt en goed voelt.

Weet dat jij welkom bent in al je kwetsbaarheid.
Ik zie jou, ik voel jou en ik erken jou. Je bent welkom in al je kwetsbaarheid. klank, 

Recensies

Helende ervaring in mijn vaderslijn

Rated 5,0 out of 5
18 december 2023

Dank je wel Manon voor deze fijne reis in mijn vaderlijn. Zoveel stappen gezet weer.

Nogmaals bedankt. Het voelt zo goed voor mij, je hebt me echt geholpen.

Carola Oosting

Loslaten in liefde

Rated 5,0 out of 5
15 december 2023

Dank je wel lieve Manon. Het was een ontzettend fijne ceremonie. Ben thuis nog even verder gegaan. Wat mogen loslaten. Heel erg dank je wel voor de afsluiting van dit jaar en een heleboel patronen die even het licht weer mochten zien voor ze mij verlieten. Laag voor laag. ❤️🙏

Mieke Vos

Zachte ervaring

Rated 5,0 out of 5
7 april 2022

Ik heb bij Manon deze vrouwceremonie gedaan. Wat een mooie zachte ervaring. Inzichten gekregen dat mijn innerlijk kind roept om aandacht. Wat een liefde volle vrouw is Manon.

Bedankt, ik kom gauw weer een keer terug

Sonya

Een mooie persoonlijke reis afgestemd op mij

Rated 5,0 out of 5
30 maart 2022

Deze ceremonie was helemaal op mijn behoefte en ‘vraag’ afgestemd, Manon heeft met haar liefdevolle toewijding een hele mooie dag in een veilige setting gecreeerd. De sfeer, aankleding en haar energie maakt dat ik zeker nog eens terug kom, ondanks de afstand vanuit Haarlem.

Riki

Antwoord van NOVA Coaching en Training

Dank je wel Riki. Het was fijn om jou (en jouw vrouwenlijn) te mogen ontvangen. en samen te werken tijdens deze zachte ceremonie. En altijd welkom <3

Ik meld me aan!