Wombhealing Reclaim your voice

Wombhealing | NOVA Coaching en Training Enschede
Recensies:
5/5

Wombhealing Reclaim your voice
Herken jij dat gevoel van beklemming rondom je keel? Het je zo kwetsbaar voelen wanneer je iets deelt vanuit het diepste in jou? Slik jij vaak je woorden terug omwille van de harmonie?

Ben jij er klaar mee om jezelf klein te houden? Voel jij een verlangen om in vrijheid jouw eigen authentieke weg te volgen? Dan bieden deze dagen jou een prachtige kans om te zuiveren, helen en de kracht in jou te ervaren. 

Wegens veranderingen binnen mijn bedrijf wordt deze training in augustus voor de LAATSTE keer in deze vorm aangeboden!

Wil jij er bij zijn? Meld je dan snel aan!

De baarmoeder

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte. Een plek waar jij hebt gewoond en misschien ook de plek waar jouw kind(eren) hebben gewoond. Een plek vol liefde, warmte en geborgenheid.

Wat niet iedereen weet, is dat de baarmoeder ook een plek is waar verdriet, pijn en trauma’s liggen opgeslagen. Pijn uit jouw eigen leven, maar ook overgenomen pijnen en angsten van jouw moeder zoals zij deze heeft overgenomen van haar moeder. Een groot aspect hierbinnen is de energie van onderdrukking, het niet laten horen van jouw stem. Het niet durven spreken van jouw waarheid. Veel vrouwen hebben de neiging zich klein te houden en niet hun volle potentie te leven! Het is de imprint van de energie van de onderdrukking die door ons heen stroomt, al generaties lang.

Hoe zien deze dagen eruit?

Deze wombhealing met als thema ‘Reclaim your voice’ bestaat uit twee dagen waarin de eerste dag gericht is op verbinden met je bekkengebied. Weet jij dat je bekken in verbinding staat met je strot, keel en kaken? Het is één van de eerste celdelingen geweest tijdens jouw ontwikkeling en deze organen weerspiegelen elkaar. Specifiek je baarmoeder en de verbinding van hieruit met jouw keel en kaken, met jouw stem. Gespannen kaken, is gespannen bekken. Meer weten? In dit blog lees je meer over dit onderwerp

Veel vrouwen hebben moeite hun ware stem te laten horen en zijn fantastisch in het onderdrukken van dat wat in hen leeft. Niet voor niets hebben zoveel vrouwen een blokkade in hun keelgebied en moeite om hun waarheid te spreken.

De tweede dag is gericht op het dieper in contact komen met je lichaam, met jouw Vrouw-zijn en met jouw verlangens/missie. Er is ruimte voor nieuwe intenties. Op symbolische wijze geef jij hier vorm aan en integreer je deze in je systeem. 

Tijdens deze dagen zuiveren we het sacraal chakra en het keelchakra. Mijn stem en drum begeleiden jou bij het verwelkomen en loslaten/vrijlaten zodat er stroming kan ontstaan, zodat jij jezelf in vrijheid kunt uiten.

Ik begeleid jou in het omarmen en vrijlaten van dat wat jou niet langer meer dient: (on)bewuste overtuigingen, verkrampingen en trauma’s. Je wordt begeleid door mijn stem, de drum en jouw eigen wijze lichaam. Je komt (weer) in contact met jouw baarmoeder, jouw bron van creatie en levenskracht. Jouw wensen, verlangens en manifestatiekracht.

Tijdens beide dagen is er voldoende tijd voor (creatieve) integratie om weer tot jezelf komen en is er ruimte om te delen. Uiteraard is er aandacht voor ieders individuele proces.

Wat geven deze dagen jou?

 • Je komt in contact met jouw kracht
 • Je komt (meer) in contact met jouw vrouwelijke energie
 • Je ervaart (meer) ruimte in en verbinding met je bekkengebied
 • Je bent (meer) in contact met de diepe wijsheid in jou
 • Het loslaten van pijnstukken geeft ruimte voor stroming van de creatieve-, sensuele-, seksuele- en levensenergie
 • Je gaat jouw echte stemgeluid ontdekken en naar buiten brengen
 • Je gaat (meer) leven vanuit jouw authentieke zelf

Wat maakt deze training uniek?

 • Ik bied een veilige, bekrachtigende bedding, waarin jij mag zijn met alles wat er in jou leeft. 
 • Ik werk uitsluitend met kleine groepen. Dit geeft:
  – een groot gevoel van veiligheid en intimiteit waardoor vrouwen zich makkelijker kwetsbaar opstellen, dit is van positieve invloed op de diepgang van deze dagen 
  – veel ruimte voor persoonlijke processen en delen
  – afstemming van mij op jouw behoefte/proces
 • Prachtige, diepgaande oefeningen.
 • Online integratieceremonie: enkele weken na deze dagen vindt er een online integratieceremonie plaats. Het is heel waardevol gezamenlijk terug te blikken op deze dagen en te ervaren wat er veranderd is in jouw innerlijke wereld en in jouw buitenwereld. 

Deze dagen worden ervaren als een diepe transformatie waar je de rest van je leven profijt van hebt! Voel je heel welkom!

Leef in vertrouwen jouw authentieke leven.

Omarm jouw Vrouwkracht en kom tot bloei!

Wil je meer informatie over deze onderwerpen dan verwijs ik je graag door naar onder andere mijn blog ‘Thuiskomen in jouw lichaam‘, ‘Leven vanuit jouw krachtcentrum‘ en ‘De fluistering van mijn baarmoeder‘.

Recensies

Een veilige bedding om juist die moeilijke stukken te helen

Rated 5 out of 5
28 mei 2022

Manon is voor mij pure integriteit. Ze kan zich zo goed afstemmen op de groep, de individuele processen en de energie. Ze kijkt wat er nodig is in het moment. Dit is voor mij belangrijk omdat ik kom om te helen. Het helen van juist die hele moeilijke stukken waar je zo moeilijk bij komt, maar die me wel belemmeren in het dagelijks leven. Manon biedt een veilige bedding en toont echt leiderschap, ze weet echt wat ze doet. Door haar manier van werken durf ik het proces aan te gaan. Ik kan me openen en nog meer genieten van het even en daar gaat het uiteindelijk om.

Fleur van de n Berg

Thuiskomen in mijn kracht!!

Rated 5 out of 5
12 april 2022

Het is al even geleden dat ik deze dagen heb ervaren. Het heeft echt veel veranderd in mijn leven. Deze dagen ben ik thuisgekomen in mijn bekken… wauw! Zo bizar om mijn patronen van het mijzelf kleinhouden helder te krijgen en hoe spannend ik het eigenlijk vond om in mijn kracht te gaan staan.

Het toewerken naar het vrijlaten van mijn stem vind ik onwijs spannend. Nooit verwacht dat ik zoveel kracht in mij heb. Ja, ik geloof nu dat ik mijn stem mag laten horen, dat ik iets waardevol te zeggen heb en voor mijzelf mag staan. Als ik het even niet meer zo voel, ga ik in gedachten terug naar die ene intense oefening en dan voel ik het weer, fantastisch! Mijn stem is sindsdien ook zoveel dieper 🙏🏻

Deze dagen zijn echt een aanrader!!

Leonie

Wauw... wat een ervaring!

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

Ik heb de wombhealing mogen ervaren bij NOVA Coaching en Training. Jeetje wat was dit bijzonder, intens en diepgaand. Zo helend om diep in mijn baarmoeder (ik wist niet eens dat dat kon!) te reizen en te ervaren wat hier nog leeft en welk effect dit heeft op mijn leven. Zo bijzonder om de kracht in mij te ervaren en te merken dat het binnen een maand al zoveel, toch best wel grote veranderingen, heeft gebracht! Ik durf mijzelf meer en meer te volgen, sta stevig en krachtig! Het is heerlijk om die vrouwelijke stroom te ervaren in mijzelf en hierna te luisteren. Veel oefeningen pas ik nog ijna dagelijks toe en ze helpen mij om in contact te blijven met mijn lichaam.

Manon dank je wel voor jouw bijzondere, authentieke begeleiding. Blijf dit werk alsjeblieft doen, zo nodig nu!

J.K

Vanuit veiligheid de diepte in durven gaan

Rated 5 out of 5
17 oktober 2020

Wat vond ik het spannend om in een groepje vrouwen met deze kwetsbare thema’s te werken… maar al in het eerste kennismakingscontact via Zoom voelde ik ‘WELKOM in en met alles wie je bent! De tranen begonnen direct al te stromen 😉

Het gehele weekend mocht alles er zijn en dat is zo ontzettend fijn. Vanuit dit gevoel heb ik mijn masker af durven zetten en ben ik het diepe in gesprongen.

Dit kwam vooral door de veiligheid, rust, stevigheid en vertrouwen wat Manon uitstraalt. Zo’n gevoel van veiligheid is ongekend voor mij. Van hieruit heb ik echt diep mijn proces in kunnen gaan. Ik voel me een ander mens!

Manon is een liefdevolle maar bovenal kundige vrouw die met respect, aandacht, afstemming en kennis het contact met de ander aangaat en je in proces brengt. Ik vond het onwijs bijzonder!

Dank je Manon dat je op mijn pad bent gekomen! Ik ga jou vaker ontmoeten!

Sas

Ik kwam dicht bij mezelf en heb losgelaten

Rated 5 out of 5
18 mei 2019

Ontvangen worden in een warme, mooie aangeklede ruimte. Kaarsjes branden en we werden gesmudged met salie voordat we de afgebakende ruimte in mochten gaan. Het gevoel jezelf te mogen zijn en alles wat er naar boven komt te mogen laten zien is zo waardevol.

Niks is gek of raar. Alles mag er zijn zonder oordeel. Veilige bedding en voldoende ruimte om alles te delen. Tijd is niet belangrijk.

Manon draagt er zorg voor dat je voldoende drinkt en dekt je toe met een deken wanneer je dat nodig hebt.

Fantastische mooie muziek en de drum werd gebruikt. Door middel van de drum (die steeds harder klonk) kun je dicht bij jezelf komen en loslaten. Zeer intens gevoel. En fijn om te merken dat er zo een laag weer is afgepeld. Visualisatie, meditatie, rituelen… heel erg mooie methodes gebruikt Manon op deze dag.

Deze dag heeft nog lang nagewerkt dmv dromen, inzichten en schokken in mijn lijf. Ik kan iedereen die meer verdieping zoekt in zichzelf deze dag aanraden. Het is heel fijn om op deze manier stappen te zetten in je eigen proces. Je wordt echt “gezien” door Manon.

Mariska

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum die het best bij je past en druk op de knop Doorgaan