Wombhealing Reclaim your voice

Wombhealing | NOVA Coaching en Training Enschede
Recensies:
5/5

Tijdens Reclaim your voice laat jij opgeslagen verdriet, pijn, blokkades, angst en trauma’s los. Dit geeft je ruimte om bij jouw verlangens en potentie te komen.

Deze dagen geven jou (meer) zelfliefde, zachtheid, kracht en zelfvertrouwen. Je durft meer zichtbaar te zijn en je stem te laten horen. Je gaat lichter, ontvankelijker, vrij en blij weer naar huis.

 

Superblij te vertellen dat ik in februari 2024 deze dagen mag geven in retreatvorm. In een heerlijke bubbel diep zakken in je baarmoeder, in jouw creatiekracht, oerkracht. Ontdek jouw waarheid, ontdek jouw stem in de bedding van prachtige vrouwen! Binnenkort wordt alle informatie aangepast op de inhoud van deze dagen. 

Herken jij dat ook?

 • Slik jij vaak jouw woorden terug om conflicten te voorkomen?
 • Vind je het moeilijk om je te laten zien en horen in een groep?
 • Is het voor jou lastig om over je gevoelens te praten?
 • En wanneer je dit dan doet, merk je dan ook zo’n beklemmend gevoel rondom je keel?
 • Herken je de angst om afgewezen te worden wanneer jij jouw mening geeft?
 • Ben jij er klaar mee om jezelf klein te houden?
 • Voel jij een verlangen om vrij te spreken, jouw eigen weg te volgen?
 • Wil jij diep jouw bekken in te duiken en de kracht in jezelf ontdekken?

Voel je een ja?
Dan is deze training perfect voor jou!

Je baarmoeder is de plek waar pijn en trauma’s worden opgeslagen

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte. Een plek waar jij hebt gewoond en misschien ook de plek waar jouw kind(eren) hebben gewoond. Een plek vol liefde, warmte en geborgenheid.

Wat niet iedereen weet, is dat de baarmoeder ook een plek is waar verdriet, pijn en trauma’s liggen opgeslagen. Pijn uit jouw eigen leven, maar ook overgenomen pijnen en angsten van jouw moeder zoals zij deze heeft overgenomen van haar moeder.

Een groot aspect hierbinnen is de energie van onderdrukking, het niet laten horen van jouw stem. Het niet durven spreken van jouw waarheid. Veel vrouwen hebben de neiging zich klein te houden en niet hun volle potentie te leven! Het is de imprint van de energie van de onderdrukking die door ons heen stroomt, al generaties lang.

wombhealing

 

Jouw Fundering weer sterk maken

Je bekken is je basis, jouw fundering en dit heeft alles te maken met jouw basisgevoel, hoe stevig, krachtig en levenslustig jij in het leven staat.
In de diepte van jouw bekken bevindt zich de baarmoeder (ook waneer je geen fysieke baarmoeder meer hebt blijft de energetische imprint altijd aanwezig.

Praktisch: wat kun je verwachten van Reclaim your voice?

 • Wat: deze wombhealing met als thema ‘Reclaim your voice’ bestaat uit een module met theorie en oefeningen op NOVA Academy en twee live dagen. 
 • Locatie retreat: Enschede
 • Tijd: vrijdag 18:00 – zondag 16:00
 • Investering: 650 euro (vroegboekprijs))
  Dit is inclusief:
  – 2 overnachtingen, maaltijden en alle materialen
  – online integratieceremonie van 90 minuten 
  – jaar lang toegang tot de bijbehorende online training op NOVA Academy

Livedag 1: verwelkomen, erkennen en vrijlaten

Deze eerste dag ga je ervaren wat jij meedraagt aan emoties, blokkades en trauma’s in je bekkengebied en keelgebied. Welke blokkades belemmeren jou om zichtbaar te zijn en je stem te laten horen. Met behulp van verschillende oefeningen en liefdevolle begeleiding ga je deze voelen, verwelkomen, erkennen en vrijlaten. Er ontstaat stroming zodat jij jezelf in vrijheid kunt uiten. Je verbindt je bekken met je hart en keel zodat jij naar buiten brengt wat er in jou leeft. 

Livedag 2: vrouwenkracht en manifesteren van verlangens

Het vrijlaten van emoties, blokkades en trauma’s geeft ruimte. Ruimte om dieper in verbinding te komen met je lichaam, met jouw Vrouw-zijn.
Wat leeft er diep in jou?
Waar heb jij je altijd klein in gehouden?
Wat wil groeien en tot bloei komen?
Je gaat verankeren in je lichaam hoe je dit meeneemt je dagelijks leven in.

Ik werk uitsluitend met kleine groepen. Daardoor is er veel ruimte voor veiligheid en durven vrouwen zich kwetsbaar op te stellen. Bovendien is er aandacht voor persoonlijke processen en delen en kan ik mij voldoende afstemmen op jouw behoefte/proces.

Online module

 • Online integratieceremonie: enkele weken na de livedagen vindt er een online integratieceremonie plaats. Het is heel waardevol gezamenlijk terug te blikken op deze dagen en te ervaren wat er veranderd is in jouw innerlijke wereld en in jouw buitenwereld.
 • NOVA Academy: je krijgt toegang tot een module op NOVA Academy waar je theorie kunt lezen gekoppeld aan jouw ervaringen van de live dagen. Ook vind je hier verschillende oefeningen en een audio opname met een innerlijke reis met een zuivering en activatie van je tweede chakra/baarmoeder.

Meer informatie over de praktische zaken vind je onderaan deze pagina onder het kopje ‘praktische zaken’.

Wat geven deze dagen jou?

 • Het loslaten van pijnstukken geeft ruimte voor stroming van de creatieve, sensuele, seksuele en levensenergie
 • Je komt in contact met jouw (oer)kracht dit geeft zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Hierdoor laat jij jezelf makkelijker zien en horen. Je plaatst jezelf niet meer onder de ander.
 • Hoofd, hart en bekken komen op 1 lijn, hierdoor ga je steeds meer leven vanuit vertrouwen. Leven vanuit jouw authentieke zelf. Wat wil jij, los van allerlei conditioneringen, los van hoe je jezelf hebt verteld dat je zou moeten leven.
 • Je komt in contact met jouw vrouwelijke energie. Dit maakt je zachter, milder en ontvankelijk. Je creativiteit gaat stromen, je sensualiteit gaat aan waardoor je beter kunt genieten van het leven. Je gaat ervaren hoe heerlijk dit is!
 • Je ervaart ruimte in en verbinding met je bekkengebied. Dit vermindert rugpijn, hoofdpijn en pijn in je kaken.
 • Je gaat ervaren dat je baarmoeder zoveel meer is dan alleen een fysiek orgaan. Je bent verbonden met haar wijsheid en diepte.
 • Je gaat jouw echte stemgeluid ontdekken en letterlijk naar buiten brengen. Dit werkt zo powerful en neem je de rest van je leven mee!

Over mij

Reclaim your voice

Ik neem je even mee terug in de tijd en deel een persoonlijk verhaal met je. Nog maar een aantal jaar geleden durfde ik me nauwelijks uit te spreken in groepen. Wanneer alle ogen op mij gericht waren werd ik één grote, rode vlek. De angst om zichtbaar te zijn, de angst om niet goed genoeg te zijn, de angst om teveel te zijn. Tegelijkertijd zag, voelde en wist ik zoveel. Er was er zoveel wat ik eigenlijk had willen zeggen, maar niet durfde te zeggen en mijn woorden keer op keer terugslikte. Standaard was ik 1 tot 2 keer per jaar letterlijk mijn stem kwijt, ervaarde ik veel opgekropte frustraties (die ik als keurig meisje natuurlijk niet uitte) en was ik met regelmaat uitgeput moe.

Mijn reis was de reis vanuit mijn hoofd, in mijn hart om vervolgens thuis te komen in mijn bekken. Zo bizar om te ervaren hoeveel er opgeslagen was in mijn bekken en baarmoeder. De weg van thuiskomen in mijn bekken was een reis met vele rauwe randjes, dwars door alle blokkades, pijn en trauma’s heen. Nu leef ik mijn leven zoals ik het wil, vanuit het diepste van mijn ziel (en baarmoeder). Hoe bizar dat ik nu vanuit mijn volledige authenticiteit groepen leid en ik heb er onwijs veel plezier in!

Dus lieve vrouw, ga die reis aan. Ik sta naast je!
Luister ook naar de ervaringen van Fleur en Francy. Hoe stoer dat zij het aandurfden een filmpje van zichzelf op te nemen…. Reclaim your voice!

Recensies

Druk hieronder in de video’s op Play om te horen hoe Fleur en Francy deze training hebben ervaren.

Heerlijke wombhealingmassage

26 november 2023

Wat een heerlijke ervaring!

Goede uitleg vooraf. Het was heel respectvol en zacht. Er wordt duidelijk gevraagd of ze bepaalde plekken mag masseren. De muziek op de achtergrond was ontspannend. Ook de thee was heerlijk.

Ik zou het zo nog een keer doen.

Het was jammer dat de tijd voorbij was..

Amber

Spannend maar erg waardevol

4 april 2023

Na twee online masterclasses van Manon en een Wombhealing heb ik besloten mee te doen aan Reclaim your Voice Tweedagse. Ik leerde Manon kennen als een liefdevolle en wijze vrouw en wilde wel meer van haar leren, al vond ik het best spannend en voelde ik ook (veel) weerstand. Ik ben erg blij mee gedaan te hebben. Ik voel me nu krachtiger en weet meer waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind in mijn leven. Dat voelt goed.

Thelma

Ik voel meer kracht en durft staan voor wat ik belangrijk vind.

21 maart 2023

Na twee online masterclasses van Manon en een Wombhealingmassage heb ik besloten mee te doen aan Reclaim your Voice Tweedaagse. Ik leerde Manon kennen als een liefdevolle en wijze vrouw en wilde wel meer van haar leren, al vond ik het best spannend en voelde ik ook (veel) weerstand. Ik ben erg blij mee gedaan te hebben. Ik voel me nu krachtiger en weet meer waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind in mijn leven. Dat voelt goed.

TS

TS

Mijn eigen stem, eigenheid en kracht te voelen en claimen

21 maart 2023

Ik heb Manon en haar praktijk in eerste instantie online leren kennen. Volg bij haar de online training liefdevol werken met het Yoni ei. Een hele mooie, liefdevolle training.

Toen kwam de uitnodiging voor de 2daagse “Reclaim your voice ”

Ik voelde een diepe Ja en ben die gevolgd.

Mijn verlangen was om na een roerige tijd weer meer mijn eigen stem, eigenheid en kracht te voelen en claimen.

En die heb ik gevoeld en nog! De energie van deze dagen werkt mooi door.

Ik heb Manon deze dagen ervaren als een echt, puur, warm en oprechte vrouw. Doordat ze ook haar eigen werk heeft gedaan, klopt het gewoon wat ze doet. Ze volgt de energie die er op dat moment is en speelt daar mooi op in. Ze durft haar kwetsbaarheid te laten zien wat een nog diepere verbinding geeft.

Ook gaat ze de confrontatie aan wanneer de situatie daar om vraagt. Alles vanuit liefde en in een veilige bedding met oog voor iedereen. Dit kan ook omdat de groep klein is. Er was een fijne, veilige verbinding.

De meest intense ervaring was het moment dat ik me liet leiden door mijn drama en Manon me , luisterend naar de innerlijke stem die zij op dat moment hoorde, mij kordaat onderbrak. Er lag een diepere boodschap onder die ik gelukkig kon horen. Het was op dat moment ook voor haar spannend om deze stem in zichzelf te volgen. Gelukkig maar, het brengt me nog dieper bij mijn kern. Hoe spannend ook…ik ga het aan.

Dankjewel Manon. Dat moment was voor mij een soort heilige initiatie. Je zag mij! En ik nu ook mezelf in mijn ware kracht. Daar..in mijn bekken…ben ik!

Geraldine

Geraldine

Een veilige bedding om juist die moeilijke stukken te helen

28 mei 2022

Manon is voor mij pure integriteit. Ze kan zich zo goed afstemmen op de groep, de individuele processen en de energie. Ze kijkt wat er nodig is in het moment. Dit is voor mij belangrijk omdat ik kom om te helen. Het helen van juist die hele moeilijke stukken waar je zo moeilijk bij komt, maar die me wel belemmeren in het dagelijks leven. Manon biedt een veilige bedding en toont echt leiderschap, ze weet echt wat ze doet. Door haar manier van werken durf ik het proces aan te gaan. Ik kan me openen en nog meer genieten van het even en daar gaat het uiteindelijk om.

Fleur van de n Berg

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum die het best bij je past en druk op de knop Doorgaan