Wombhealing Reclaim your voice

Wombhealing | NOVA Coaching en Training Enschede
Recensies:
5/5

Tijdens Reclaim your voice laat jij opgeslagen verdriet, pijn, blokkades, angst en trauma’s los. Dit geeft je ruimte om bij jouw verlangens en potentie te komen.

Deze dagen geven jou (meer) zelfliefde, zachtheid, kracht en zelfvertrouwen. Je bent zoveel meer met jezelf en jouw kwaliteiten in verbinding. Je gaat lichter, ontvankelijker, vrij en blij weer naar huis.

Herken jij dat ook?

 • Slik jij vaak jouw woorden terug om conflicten te voorkomen?
 • Vind je het moeilijk om je te laten zien en horen in een groep?
 • Is het voor jou lastig om over je gevoelens te praten?
 • En wanneer je dit dan doet, merk je dan ook zo’n beklemmend gevoel rondom je keel?
 • Herken je de angst om afgewezen te worden wanneer jij jouw mening geeft?
 • Ben jij er klaar mee om jezelf klein te houden?
 • Voel jij een verlangen om vrij te spreken, jouw eigen weg te volgen?
 • Wil jij diep jouw bekken in te duiken en de kracht in jezelf ontdekken?

Voel je een ja?
Dan is deze training perfect voor jou!

Je baarmoeder is de plek waar pijn en trauma’s worden opgeslagen

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte. Een plek waar jij hebt gewoond en misschien ook de plek waar jouw kind(eren) hebben gewoond. Een plek vol liefde, warmte en geborgenheid.

Wat niet iedereen weet, is dat de baarmoeder ook een plek is waar verdriet, pijn en trauma’s liggen opgeslagen. Pijn uit jouw eigen leven, maar ook overgenomen pijnen en angsten van jouw moeder zoals zij deze heeft overgenomen van haar moeder.

Een groot aspect hierbinnen is de energie van onderdrukking, het niet laten horen van jouw stem. Het niet durven spreken van jouw waarheid. Veel vrouwen hebben de neiging zich klein te houden en niet hun volle potentie te leven! Het is de imprint van de energie van de onderdrukking die door ons heen stroomt, al generaties lang.

wombhealing

 

Jouw Fundering weer sterk maken

Je bekken is je basis, jouw fundering en dit heeft alles te maken met jouw basisgevoel, hoe stevig, krachtig en levenslustig jij in het leven staat.
In de diepte van jouw bekken bevindt zich de baarmoeder (ook waneer je geen fysieke baarmoeder meer hebt blijft de energetische imprint altijd aanwezig.

Praktisch: wat kun je verwachten van Reclaim your voice?

 • Wat: deze wombhealing met als thema ‘Reclaim your voice’ bestaat uit een module met theorie en oefeningen op NOVA Academy en twee live dagen. 
 • Locatie livedagen: Enschede
 • Tijd: 10-17
 • Investering: 475 euro inclusief 2 livedagen met 2x lunch, alle materialen, module online academy, online integratieceremonie 

Livedag 1: verwelkomen, erkennen en vrijlaten

Deze eerste dag ga je ervaren wat jij meedraagt aan emoties, blokkades en trauma’s in je bekkengebied en keelgebied. Met behulp van verschillende oefeningen en liefdevolle begeleiding ga je deze voelen, verwelkomen, erkennen en vrijlaten. Er ontstaat stroming zodat jij jezelf in vrijheid kunt uiten. Je verbindt je bekken met je hart en keel zodat jij naar buiten brengt wat er in jou leeft. 

Livedag 2: vrouwenkracht en manifesteren van verlangens

Het vrijlaten van emoties, blokkades en trauma’s geeft ruimte. Ruimte om dieper in verbinding te komen met je lichaam, met jouw Vrouw-zijn. Wat leeft er diep in jou? Waar heb jij je altijd klein in gehouden? Wat wil groeien en tot bloei komen? Je gaat verankeren in je lichaam hoe je dit meeneemt je dagelijks leven in.

Ik werk uitsluitend met kleine groepen. Daardoor is er veel ruimte voor veiligheid en durven vrouwen zich kwetsbaar op te stellen. Bovendien is er aandacht voor persoonlijke processen en delen en kan mij mij voldoende afstemmen op jouw behoefte/proces.

Online module

 • Online integratieceremonie: enkele weken na de livedagen vindt er een online integratieceremonie plaats. Het is heel waardevol gezamenlijk terug te blikken op deze dagen en te ervaren wat er veranderd is in jouw innerlijke wereld en in jouw buitenwereld.
 • NOVA Academy: je krijgt toegang tot een module op NOVA Academy waar je theorie kunt lezen gekoppeld aan jouw ervaringen van de live dagen. Ook vind je hier verschillende oefeningen en een audio opname met een innerlijke reis met een zuivering en activatie van je tweede chakra/baarmoeder.

Meer informatie over de praktische zaken vind je onderaan deze pagina onder het kopje ‘praktische zaken.2

Wat geven deze dagen jou?

 • Het loslaten van pijnstukken geeft ruimte voor stroming van de creatieve, sensuele, seksuele en levensenergie
 • Je komt in contact met jouw (oer)kracht dit geeft zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Hierdoor laat jij jezelf makkelijker zien en horen. Je plaatst jezelf niet meer onder de ander.
 • Hoofd, hart en bekken komen op 1 lijn, hierdoor ga je steeds meer leven vanuit vertrouwen. Leven vanuit jouw authentieke zelf. Wat wil jij, los van allerlei conditioneringen, los van hoe je jezelf hebt verteld dat je zou moeten leven.
 • Je komt in contact met jouw vrouwelijke energie. Dit maakt je zachter, milder en ontvankelijk. Je creativiteit gaat stromen, je sensualiteit gaat aan waardoor je beter kunt genieten van het leven. Je gaat ervaren hoe heerlijk dit is!
 • Je ervaart ruimte in en verbinding met je bekkengebied. Dit vermindert rugpijn, hoofdpijn en pijn in je kaken.
 • Je gaat ervaren dat je baarmoeder zoveel meer is dan alleen een fysiek orgaan. Je bent verbonden met haar wijsheid en diepte.
 • Je gaat jouw echte stemgeluid ontdekken en letterlijk naar buiten brengen. Dit werkt zo powerful en neem je de rest van je leven mee!

Over mij

Reclaim your voice

Ik neem je even mee terug in de tijd en deel een persoonlijk verhaal met je. Nog maar een aantal jaar geleden durfde ik me nauwelijks uit te spreken in groepen. Wanneer alle ogen op mij gericht waren werd ik één grote, rode vlek. De angst om zichtbaar te zijn, de angst om niet goed genoeg te zijn, de angst om teveel te zijn. Tegelijkertijd zag, voelde en wist ik zoveel. Er was er zoveel wat ik eigenlijk had willen zeggen, maar niet durfde te zeggen en mijn woorden keer op keer terugslikte. Standaard was ik 1 tot 2 keer per jaar letterlijk mijn stem kwijt, ervaarde ik veel opgekropte frustraties (die ik als keurig meisje natuurlijk niet uitte) en was ik met regelmaat uitgeput moe.

Mijn reis was de reis vanuit mijn hoofd, in mijn hart om vervolgens thuis te komen in mijn bekken. Zo bizar om te ervaren hoeveel er opgeslagen was in mijn bekken en baarmoeder. De weg van thuiskomen in mijn bekken was een reis met vele rauwe randjes, dwars door alle blokkades, pijn en trauma’s heen. Nu leef ik mijn leven zoals ik het wil, vanuit het diepste van mijn ziel (en baarmoeder). Hoe bizar dat ik nu vanuit mijn volledige authenticiteit groepen leid en ik heb er onwijs veel plezier in!

Dus lieve vrouw, ga die reis aan. Ik sta naast je!
Luister ook naar de ervaringen van Fleur en Francy. Hoe stoer dat zij het aandurfden een filmpje van zichzelf op te nemen…. Reclaim your voice!

Recensies

Druk hieronder in de video’s op Play om te horen hoe Fleur en Francy deze training hebben ervaren.

Een veilige bedding om juist die moeilijke stukken te helen

Rated 5 out of 5
28 mei 2022

Manon is voor mij pure integriteit. Ze kan zich zo goed afstemmen op de groep, de individuele processen en de energie. Ze kijkt wat er nodig is in het moment. Dit is voor mij belangrijk omdat ik kom om te helen. Het helen van juist die hele moeilijke stukken waar je zo moeilijk bij komt, maar die me wel belemmeren in het dagelijks leven. Manon biedt een veilige bedding en toont echt leiderschap, ze weet echt wat ze doet. Door haar manier van werken durf ik het proces aan te gaan. Ik kan me openen en nog meer genieten van het even en daar gaat het uiteindelijk om.

Fleur van de n Berg

Thuiskomen in mijn kracht!!

Rated 5 out of 5
12 april 2022

Het is al even geleden dat ik deze dagen heb ervaren. Het heeft echt veel veranderd in mijn leven. Deze dagen ben ik thuisgekomen in mijn bekken… wauw! Zo bizar om mijn patronen van het mijzelf kleinhouden helder te krijgen en hoe spannend ik het eigenlijk vond om in mijn kracht te gaan staan.

Het toewerken naar het vrijlaten van mijn stem vind ik onwijs spannend. Nooit verwacht dat ik zoveel kracht in mij heb. Ja, ik geloof nu dat ik mijn stem mag laten horen, dat ik iets waardevol te zeggen heb en voor mijzelf mag staan. Als ik het even niet meer zo voel, ga ik in gedachten terug naar die ene intense oefening en dan voel ik het weer, fantastisch! Mijn stem is sindsdien ook zoveel dieper 🙏🏻

Deze dagen zijn echt een aanrader!!

Leonie

Wauw... wat een ervaring!

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

Ik heb de wombhealing mogen ervaren bij NOVA Coaching en Training. Jeetje wat was dit bijzonder, intens en diepgaand. Zo helend om diep in mijn baarmoeder (ik wist niet eens dat dat kon!) te reizen en te ervaren wat hier nog leeft en welk effect dit heeft op mijn leven. Zo bijzonder om de kracht in mij te ervaren en te merken dat het binnen een maand al zoveel, toch best wel grote veranderingen, heeft gebracht! Ik durf mijzelf meer en meer te volgen, sta stevig en krachtig! Het is heerlijk om die vrouwelijke stroom te ervaren in mijzelf en hierna te luisteren. Veel oefeningen pas ik nog ijna dagelijks toe en ze helpen mij om in contact te blijven met mijn lichaam.

Manon dank je wel voor jouw bijzondere, authentieke begeleiding. Blijf dit werk alsjeblieft doen, zo nodig nu!

J.K

Vanuit veiligheid de diepte in durven gaan

Rated 5 out of 5
17 oktober 2020

Wat vond ik het spannend om in een groepje vrouwen met deze kwetsbare thema’s te werken… maar al in het eerste kennismakingscontact via Zoom voelde ik ‘WELKOM in en met alles wie je bent! De tranen begonnen direct al te stromen 😉

Het gehele weekend mocht alles er zijn en dat is zo ontzettend fijn. Vanuit dit gevoel heb ik mijn masker af durven zetten en ben ik het diepe in gesprongen.

Dit kwam vooral door de veiligheid, rust, stevigheid en vertrouwen wat Manon uitstraalt. Zo’n gevoel van veiligheid is ongekend voor mij. Van hieruit heb ik echt diep mijn proces in kunnen gaan. Ik voel me een ander mens!

Manon is een liefdevolle maar bovenal kundige vrouw die met respect, aandacht, afstemming en kennis het contact met de ander aangaat en je in proces brengt. Ik vond het onwijs bijzonder!

Dank je Manon dat je op mijn pad bent gekomen! Ik ga jou vaker ontmoeten!

Sas

Ik kwam dicht bij mezelf en heb losgelaten

Rated 5 out of 5
18 mei 2019

Ontvangen worden in een warme, mooie aangeklede ruimte. Kaarsjes branden en we werden gesmudged met salie voordat we de afgebakende ruimte in mochten gaan. Het gevoel jezelf te mogen zijn en alles wat er naar boven komt te mogen laten zien is zo waardevol.

Niks is gek of raar. Alles mag er zijn zonder oordeel. Veilige bedding en voldoende ruimte om alles te delen. Tijd is niet belangrijk.

Manon draagt er zorg voor dat je voldoende drinkt en dekt je toe met een deken wanneer je dat nodig hebt.

Fantastische mooie muziek en de drum werd gebruikt. Door middel van de drum (die steeds harder klonk) kun je dicht bij jezelf komen en loslaten. Zeer intens gevoel. En fijn om te merken dat er zo een laag weer is afgepeld. Visualisatie, meditatie, rituelen… heel erg mooie methodes gebruikt Manon op deze dag.

Deze dag heeft nog lang nagewerkt dmv dromen, inzichten en schokken in mijn lijf. Ik kan iedereen die meer verdieping zoekt in zichzelf deze dag aanraden. Het is heel fijn om op deze manier stappen te zetten in je eigen proces. Je wordt echt “gezien” door Manon.

Mariska

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum die het best bij je past en druk op de knop Doorgaan