Wombhealing Set Yourself Free

Wombhealing | NOVA Coaching en Training Enschede
Recensies:
5/5

Wombhealing Set Yourself Free
Voel je een verlangen om in vrijheid jouw eigen authentieke weg te volgen, dan bieden deze twee bijzondere dagen jou een prachtige kans om te zuiveren en te helen.

Tijdens deze intensive geef jij op zachte, liefdevolle wijze aandacht en uiting aan dat wat jij los wil laten. Vanuit een veilige bedding kom jij in contact met jouw buik,  jouw bron van creatie en levenskracht en sensuele stroming. 

Welkom

Voel je welkom bij deze prachtige intensive gericht op heling van jouw baarmoeder.
Misschien heb je al veel baarmoederwerk gedaan; misschien is dit jouw eerste keer.
Hoe dan ook, in jou leeft een verlangen dit pad naar heling (verder) te bewandelen. Welkom!

De baarmoeder

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte.
Een plek waar jij hebt gewoond en misschien ook de plek waar jouw kind(eren) hebben gewoond. Een plek vol liefde, warmte en geborgenheid.

Wat niet iedereen weet, is dat de baarmoeder ook een plek is waar veel verdriet, pijn en trauma’s liggen opgeslagen. Pijn uit jouw eigen leven, maar ook overgenomen pijnen en angsten van jouw moeder zoals zij deze heeft overgenomen van haar moeder. Dit is van invloed op de kwaliteit van jouw leven. Veel vrouwen hebben de neiging zich klein te houden en niet hun volle potentie te leven! Deze twee dagen maken dat jij liefdevol loslaat wat jou niet dient zodat jij de ruimte hebt om (weer) in jouw kracht te gaan staan!

De wombhealing

Voel je een verlangen om in vrijheid jouw eigen authentieke weg te volgen, dan bieden deze jou een prachtige kans om te zuiveren en te helen.

Ik begeleid jou in het omarmen en vrijlaten van dat wat jou niet langer meer dient. Onbewuste overtuigingen, verkrampingen en trauma’s mag je vrijlaten. Je wordt begeleid door mijn stem, de drum en jouw eigen wijze lichaam. Je komt (weer) in contact met jouw buik, jouw bron van creatie en levenskracht.

Mijn manier van werken is intuïtief en ik zal jou uitnodigen je te verbinden met je baarmoeder, een van de krachtcentrums in jouw lichaam.

Dit alles vindt plaats in een veilige bedding, in een zeer klein groepje vrouwen zodat er alle aandacht is voor jouw proces.  Alles wat jij heelt, heel jij voor de generaties voor jou én achter jou!

Wil je meer informatie over deze onderwerpen dan verwijs ik je graag door naar onder andere mijn blog ‘Thuiskomen in jouw lichaam‘, ‘Leven vanuit jouw krachtcentrum‘ en ‘De fluistering van mijn baarmoeder‘.

Hoe zien deze dagen eruit?

Deze wombhealing bestaat uit twee dagen waarin ik jou meeneem in prachtige reis in jezelf. Deze reis is op de eerste dag gericht op verbinden met je bekkengebied en specifiek je baarmoeder. Je komt contact met stukken die jij met je meedraagt en die jou niet (meer) dienen. Mijn stem en drum begeleiden jou bij het verwelkomen en loslaten/vrijlaten zodat er stroming kan ontstaan.

De tweede dag is gericht op het dieper in contact komen met je lichaam en met jouw Vrouw-zijn en met jouw verlangens/missie. Er is ruimte voor nieuwe intenties. Op symbolische wijze geef jij hier vorm aan en integreer je deze in je systeem. Tevens ontvang jij op dag 2 een prachtige initiatie in jouw Vrouw-zijn door de Rite van de baarmoeder te ontvangen. Het is zo waardevol deze in een groepje vrouwen te beleven.

Tijdens beide dagen is er voldoende tijd voor (creatieve) integratie om weer tot jezelf komen en is er ruimte om te delen. Uiteraard is er aandacht voor ieders individuele proces.

Wat geven deze dagen jou?

  • Je komt (meer) in contact met jouw vrouwelijke energie
  • Je ervaart (meer) ruimte in en verbinding met je bekkengebied
  • Je bent (meer) in contact met de diepe wijsheid in jou
  • Het loslaten van pijnstukken geeft ruimte voor stroming van de creatieve-, sensuele-, seksuele- en levensenergie
  • Je gaat meer leven vanuit jouw authentieke zelf

Deze transformatie vindt plaats in de veilige, bekrachtigende bedding van mij en de andere vrouwen. Het zal een ervaring zijn die je niet zult vergeten en waar je de rest van jouw leven profijt van hebt!

Leef in vertrouwen jouw authentieke leven.

Omarm jouw Vrouwkracht en kom tot bloei!

Recensies

Wauw... wat een ervaring!

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

Ik heb de wombhealing mogen ervaren bij NOVA Coaching en Training. Jeetje wat was dit bijzonder, intens en diepgaand. Zo helend om diep in mijn baarmoeder (ik wist niet eens dat dat kon!) te reizen en te ervaren wat hier nog leeft en welk effect dit heeft op mijn leven. Zo bijzonder om de kracht in mij te ervaren en te merken dat het binnen een maand al zoveel, toch best wel grote veranderingen, heeft gebracht! Ik durf mijzelf meer en meer te volgen, sta stevig en krachtig! Het is heerlijk om die vrouwelijke stroom te ervaren in mijzelf en hierna te luisteren. Veel oefeningen pas ik nog ijna dagelijks toe en ze helpen mij om in contact te blijven met mijn lichaam.
Manon dank je wel voor jouw bijzondere, authentieke begeleiding. Blijf dit werk alsjeblieft doen, zo nodig nu!

J.K

Vanuit veiligheid de diepte in durven gaan

Rated 5 out of 5
17 oktober 2020

Wat vond ik het spannend om in een groepje vrouwen met deze kwetsbare thema’s te werken… maar al in het eerste kennismakingscontact via Zoom voelde ik ‘WELKOM in en met alles wie je bent! De tranen begonnen direct al te stromen 😉
Het gehele weekend mocht alles er zijn en dat is zo ontzettend fijn. Vanuit dit gevoel heb ik mijn masker af durven zetten en ben ik het diepe in gesprongen.
Dit kwam vooral door de veiligheid, rust, stevigheid en vertrouwen wat Manon uitstraalt. Zo’n gevoel van veiligheid is ongekend voor mij. Van hieruit heb ik echt diep mijn proces in kunnen gaan. Ik voel me een ander mens!
Manon is een liefdevolle maar bovenal kundige vrouw die met respect, aandacht, afstemming en kennis het contact met de ander aangaat en je in proces brengt. Ik vond het onwijs bijzonder!
Dank je Manon dat je op mijn pad bent gekomen! Ik ga jou vaker ontmoeten!

Sas

Ik kwam dicht bij mezelf en heb losgelaten

Rated 5 out of 5
18 mei 2019

Ontvangen worden in een warme, mooie aangeklede ruimte. Kaarsjes branden en we werden gesmudged met salie voordat we de afgebakende ruimte in mochten gaan. Het gevoel jezelf te mogen zijn en alles wat er naar boven komt te mogen laten zien is zo waardevol.
Niks is gek of raar. Alles mag er zijn zonder oordeel. Veilige bedding en voldoende ruimte om alles te delen. Tijd is niet belangrijk.
Manon draagt er zorg voor dat je voldoende drinkt en dekt je toe met een deken wanneer je dat nodig hebt.
Fantastische mooie muziek en de drum werd gebruikt. Door middel van de drum (die steeds harder klonk) kun je dicht bij jezelf komen en loslaten. Zeer intens gevoel. En fijn om te merken dat er zo een laag weer is afgepeld. Visualisatie, meditatie, rituelen… heel erg mooie methodes gebruikt Manon op deze dag.
Deze dag heeft nog lang nagewerkt dmv dromen, inzichten en schokken in mijn lijf. Ik kan iedereen die meer verdieping zoekt in zichzelf deze dag aanraden. Het is heel fijn om op deze manier stappen te zetten in je eigen proces. Je wordt echt “gezien” door Manon.

Mariska

Een helende ervaring!

Rated 5 out of 5
27 februari 2019

De Wombhealing ceremonie was prachtig, intens en helend voor mij.
Omdat ik al heel lang, diep van binnen, voel én weet dat er in dit intieme, kwetsbare gebied van mijn vrouw zijn veel ligt opgeslagen wat geheeld en losgelaten mag worden, ben ik vol vertrouwen en met een groot innerlijk verlangen hierin te helen, deze ceremonie ingegaan.
De ruimte was sfeervol aangekleed, voelde als een warme deken, zo sereen, zo welkom, zo veilig!
Het was heel fijn om dit samen, met nog een paar mooie vrouwen, onder jouw liefdevolle, deskundige, zachte begeleiding te kunnen doen. Het was intens maar zo de moeite waard! Ik ben door donkere stukken heen gegaan, heb ze in de ogen gekeken, welkom geheten en in liefde losgelaten. Het heeft weer veel in beweging gezet, zo mooi ! Er gebeurd nog veel in mij, maar mijn buik voelt zachter en lichter er is meer ruimte, en verder geef ik het de tijd die het nodig heeft en wellicht nog om een vervolg zal vragen. Ook dat is welkom!
Grote dankbaarheid voel ik voor mijn moed om dit aan te gaan en voor jouw veilige bedding en zo belangrijke zijn hierin Manon.
Liefs Tineke

Tineke

Verbinding met alles

Rated 5 out of 5
20 februari 2019

Lieve Manon,
Wat een bijzondere ervaring was de wombhealing welke ik bij jou mocht beleven. De veilige setting, prachtig aangeklede ruimte, jouw liefdevolle aanwezigheid waarin ik volledig kon ontspannen waren een enorm veilige warme bedding om verbinding te maken met mijn baarmoeder en wat daarin nog opgeslagen lag.
Pijn, vuur, passie, kracht, zachtheid, kwetsbaarheid, en een oneindige poel van liefde mocht ik me mee verbinden tijdens het horen en voelen van de klanken van jouw drum en jouw stem. Het voelt als thuiskomen in mezelf en bij mezelf, loslaten wat niet meer dient, oplossen van pijn en daarna uitspreken daar waar ik naar verlang. Dank voor de mogelijkheid om dit te kunnen ervaren.
Jouw vrouwenkracht, jouw vuur en passie in zachtheid komen binnen en maken dat ik me kan openen om een stuk proces met mezelf aan te gaan.
Na de healing voelde ik rust, innerlijke rust en ik voelde me stil van binnen. Heerlijk om dit er te kunnen laten zijn. Graag kom ik nog een keer terug:)
Warme lieve hug,
Isolde

Isolde

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum die het best bij je past en druk op de knop Doorgaan