Wombhealing Set Yourself Free

Wombhealing | NOVA Coaching en Training Enschede
Recensies:
5/5

Wombhealing Set Yourself Free
Voel je een verlangen om in vrijheid jouw eigen authentieke weg te volgen, dan biedt deze dag jou een prachtige kans om te zuiveren en te helen.

Tijdens deze intensive geef jij op zachte, liefdevolle wijze aandacht en uiting aan dat wat jij los wil laten. Vanuit een veilige bedding kom jij in contact met jouw buik,  jouw bron van creatie en levenskracht. Alles wat jij heelt, heel jij voor de generaties voor jou én achter jou.

De wombhealing in november kan helaas niet doorgaan. Een nieuwe datum volgt zo spoedig mogelijk. Houd de site in de gaten!

Welkom

Voel je welkom bij deze prachtige intensive gericht op heling van jouw baarmoeder.
Misschien heb je al veel baarmoederwerk gedaan; misschien is dit jouw eerste keer.
Hoe dan ook, in jou is er een verlangen dit pad naar heling te bewandelen. Welkom!

De baarmoeder

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte.
Een plek waar jij hebt gewoond en misschien ook de plek waar jouw kind(eren) hebben gewoond. Een plek vol liefde, warmte en geborgenheid.

Wat niet iedereen weet, is dat de baarmoeder ook een plek is waar veel verdriet, pijn en trauma’s liggen opgeslagen. Pijn uit jouw eigen leven, maar ook overgenomen pijnen en angsten van jouw moeder zoals zij deze heeft overgenomen van haar moeder. Dit is van invloed op de kwaliteit van jouw leven. Veel vrouwen hebben de neiging zich klein te houden en niet hun volle potentie te leven!

De wombhealing

Voel je een verlangen om in vrijheid jouw eigen authentieke weg te volgen, dan biedt deze intensive jou een prachtige kans om te zuiveren en te helen.
Tijdens deze intensive geef jij op zachte en liefdevolle wijze aandacht en uiting aan dat wat jij los wil laten. Je wordt begeleid door mijn stem, de drum en jouw eigen wijze lichaam. Mijn manier van werken is intuïtief en ik zal jou uitnodigen je te verbinden met jouw baarmoeder. Ik begeleid jou in het omarmen en loslaten van dat wat jou niet langer meer dient. Onbewuste overtuigingen, verkrampingen en trauma’s mag je vrijlaten. Je komt (weer) in contact met jouw buik, jouw bron van creatie en levenskracht. Dit alles vindt plaats in een veilige bedding.  Alles wat jij heelt, heel jij voor de generaties voor jou én achter jou!

Wil je meer informatie over deze onderwerpen dan verwijs ik je graag door naar mijn blog over de heling voor vrouwen en mijn blog over thuiskomen in jouw lichaam.

Ceremonierondes

Deze intensive bestaat uit verschillende rondes waarin ik jou meeneem in prachtige ceremonies, gerelateerd aan een thema.
Deze dag is gericht op het loslaten in liefde en vanuit dankbaarheid. Je krijgt helder wat je los wilt laten en geeft hier op liefdevolle wijze aandacht aan.
Je verbindt je met je baarmoeder en je maakt contact met de stukken die jij los wilt laten. Mijn stem en drum begeleiden jou hierbij.
Daarna is er ruimte voor nieuwe intenties. Op symbolische wijze geef jij hier vorm aan en integreer je deze in je systeem.
Dit alles in de veilige, bekrachtigende bedding van jouw sisters.

Alle rondes worden ingeleid middels een visualisatie en begeleid met de drum. Er is voldoende tijd na iedere ceremonie voor integratie en weer tot jezelf komen. Ook is er voldoende ruimte om te delen. Uiteraard besteed ik aandacht aan ieders individuele proces.

Het zal een ervaring zijn die je niet zult vergeten en waar je de rest van jouw leven profijt van hebt!

Recensies

Ik kwam dicht bij mezelf en heb losgelaten

Rated 5 out of 5
18 mei 2019

Ontvangen worden in een warme, mooie aangeklede ruimte. Kaarsjes branden en we werden gesmudged met salie voordat we de afgebakende ruimte in mochten gaan. Het gevoel jezelf te mogen zijn en alles wat er naar boven komt te mogen laten zien is zo waardevol.
Niks is gek of raar. Alles mag er zijn zonder oordeel. Veilige bedding en voldoende ruimte om alles te delen. Tijd is niet belangrijk.
Manon draagt er zorg voor dat je voldoende drinkt en dekt je toe met een deken wanneer je dat nodig hebt.
Fantastische mooie muziek en de drum werd gebruikt. Door middel van de drum (die steeds harder klonk) kun je dicht bij jezelf komen en loslaten. Zeer intens gevoel. En fijn om te merken dat er zo een laag weer is afgepeld. Visualisatie, meditatie, rituelen… heel erg mooie methodes gebruikt Manon op deze dag.
Deze dag heeft nog lang nagewerkt dmv dromen, inzichten en schokken in mijn lijf. Ik kan iedereen die meer verdieping zoekt in zichzelf deze dag aanraden. Het is heel fijn om op deze manier stappen te zetten in je eigen proces. Je wordt echt “gezien” door Manon.

Mariska

Een helende ervaring!

Rated 5 out of 5
27 februari 2019

De Wombhealing ceremonie was prachtig, intens en helend voor mij.
Omdat ik al heel lang, diep van binnen, voel én weet dat er in dit intieme, kwetsbare gebied van mijn vrouw zijn veel ligt opgeslagen wat geheeld en losgelaten mag worden, ben ik vol vertrouwen en met een groot innerlijk verlangen hierin te helen, deze ceremonie ingegaan.
De ruimte was sfeervol aangekleed, voelde als een warme deken, zo sereen, zo welkom, zo veilig!
Het was heel fijn om dit samen, met nog een paar mooie vrouwen, onder jouw liefdevolle, deskundige, zachte begeleiding te kunnen doen. Het was intens maar zo de moeite waard! Ik ben door donkere stukken heen gegaan, heb ze in de ogen gekeken, welkom geheten en in liefde losgelaten. Het heeft weer veel in beweging gezet, zo mooi ! Er gebeurd nog veel in mij, maar mijn buik voelt zachter en lichter er is meer ruimte, en verder geef ik het de tijd die het nodig heeft en wellicht nog om een vervolg zal vragen. Ook dat is welkom!
Grote dankbaarheid voel ik voor mijn moed om dit aan te gaan en voor jouw veilige bedding en zo belangrijke zijn hierin Manon.
Liefs Tineke

Tineke

Verbinding met alles

Rated 5 out of 5
20 februari 2019

Lieve Manon,
Wat een bijzondere ervaring was de wombhealing welke ik bij jou mocht beleven. De veilige setting, prachtig aangeklede ruimte, jouw liefdevolle aanwezigheid waarin ik volledig kon ontspannen waren een enorm veilige warme bedding om verbinding te maken met mijn baarmoeder en wat daarin nog opgeslagen lag.
Pijn, vuur, passie, kracht, zachtheid, kwetsbaarheid, en een oneindige poel van liefde mocht ik me mee verbinden tijdens het horen en voelen van de klanken van jouw drum en jouw stem. Het voelt als thuiskomen in mezelf en bij mezelf, loslaten wat niet meer dient, oplossen van pijn en daarna uitspreken daar waar ik naar verlang. Dank voor de mogelijkheid om dit te kunnen ervaren.
Jouw vrouwenkracht, jouw vuur en passie in zachtheid komen binnen en maken dat ik me kan openen om een stuk proces met mezelf aan te gaan.
Na de healing voelde ik rust, innerlijke rust en ik voelde me stil van binnen. Heerlijk om dit er te kunnen laten zijn. Graag kom ik nog een keer terug:)
Warme lieve hug,
Isolde

Isolde

Bijzonder helend

Rated 5 out of 5
18 februari 2019

Dag liefdevolle bijzondere vrouw.
Ik vond het zaterdagmiddag heel bijzonder. Fijn hoe jij je aandacht verdeelt. En vooral jouw aanwezigheid is heel liefdevol.
Een middag zoals deze is voor mij helend ik heb een bijzondere rust in mij ervaren na die tijd.
Dankjewel hiervoor.❤❤❤

J

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum die het best bij je past en druk op de knop Doorgaan