De magie van het bekken

thuiskomen in je bekken
0/5

Rustend in de schaal van jouw bekken bevindt zich een krachtige, magische bron. De bron van creatiekracht, levensenergie en seksuele stroming. De plek van jouw diepe, authentieke zijn. 

Voel jij dat het voor jou tijd is om deze plek te gaan bewonen? Voel je dan heel welkom bij deze tweedaagse training waarin jij kennis gaat maken met jouw krachtcentrum. Waar jij thuiskomt bij jezelf om je van daaruit gegrond met jouw Vrouw-zijn te verbinden.

‘De magie van het bekken’ staat nu voor het eerst op de agenda! Deze dagen zijn een mooie basis voor jezelf en de overige workshops. Ik werk altijd vanuit het bekkengebied.

Meld je nu aan met vroegboekorting. Deze is geldig tot en met 15 maart 2022.
Vul bij aanmelden de code ‘Bekken’ in.

 

Vrouwenwijsheid

Onze maatschappij is veelal ingericht op kennis en ratio: leven vanuit het hoofd. Onze vrouwelijke eigenschappen negeren we vaak. Dit is zo jammer, het cyclisch leven, leven vanuit intuïtie is zo de natuur van ons vrouwen. Het is tijd om ons te bevrijden van deze onderdrukking en weer in contact te komen met onze ware natuur. Hoe dieper jij thuiskomt in jezelf, in je bekken, hoe meer jij je gaat verbinden met jouw authentieke zijn. Je zult je verbazen over de wijsheid en kracht in jezelf en de magie die jij jouw wereld in kunt brengen…. het creëren en manifesteren van jouw wensen en verlangens.

Jouw bron… jouw baarmoeder

In je bekken bevindt zich je (energetische) baarmoeder, de plek van waaruit iets nieuws geboren wordt, waar nieuw leven ontstaat. Het is de plek waar jouw moeder het leven aan jou heeft mogen doorgeven.

De baarmoeder is dus de plek van seksuele energie, creatiekracht en levensenergie vanuit de gehele vrouwenlijn. Door dit magische orgaan ben je verbonden met het hele vrouwelijk collectief. Ook wanneer jij geen fysieke baarmoeder meer hebt ben je nog altijd in contact met haar. Hoe zou het zijn om te leven vanuit dit krachtcentrum?

 

Stevige fundering

Tijdens deze dagen leer je dat om in contact te zijn met de buitenwereld  het belangrijk is om in contact te zijn met jezelf. Gegrond en aanwezig, in jouw eigen centrum. Zo kan het om jou heen stormen en blijf jij stevig staan. Het is prachtig om het contact met de ander aan te gaan vanuit volledig aanwezigheid in jezelf. Het is wonderlijk om te ervaren hoeveel energie en flow dit geeft wanneer jij de magie vanuit je bekken omarmt.

Het is zo mooi om je te focussen op de sensaties die je waar kunt nemen in je lichaam op dat moment. Dat brengt je terug naar jezelf, los van alle verhalen. Dit alles kun je doen vanuit de centrale plek in jou: je bekken, verbonden met de vrouwelijke energie en is precies wat je deze twee dagen gaat leren!

Dit gaat over loskomen van de projecties, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, aanwezig zijn in het moment, waarnemen van subtiele signalen in je lijf en bewust in te tunen op de mannelijke en vrouwelijke energie in jou. Het is het zakken in jezelf, thuiskomen in je lichaam: je bekken, je basis.

Een waar cadeau voor jezelf!

wombhealing

 

Wat ga je doen?

Tijdens deze dagen ga je zakken in je bekken. Thuiskomen in jezelf, de zachtheid in jezelf ontmoeten.  Je gaat contact maken met jouw authentieke vrouwenkracht, de oerwijsheid in jou en opent je voor het beleven van jouw authentieke Vrouw-zijn.

 • Je leert te luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam.
 • Je wordt zacht en ontvankelijk.
 • Je opent jezelf voor de vrouwelijke stroming, je creativiteit, sensualiteit, seksuele stroming en levensenergie.
 • Je maakt verbinding met de veiligheid in jezelf zodat je vanuit deze fundering de wereld in kunt stappen.
 • Je leert oefeningen die je kunt gebruiken tijdens tijden van stress, bij gevoelens van frustratie, verwarring, leegte, afgescheidenheid. Dit helpt je om in verbinding met jezelf te blijven.
 • Je leert kennismaken met de mannelijke en vrouwelijke energie in jou en hoe deze te gebruiken.
 • Je leert over de anatomie en alchemie van je bekken en baarmoeder. Je maakt contact met haar zodat je ervarend gaat leren.
 • Je leert af te stemmen op jouw baarmoeder: je komt in contact met haar zachtheid, creatiekracht en haar authentieke zijn.
 • Je wordt je bewust van wat er allemaal te voelen en ervaren is in jouw baarmoeder en brengt zachte heling aan in dit gebied. 
 • Je (her)activeert de energiestroom tussen keel, hart en baarmoeder.
 • Je ontvangt de Rite van de Baarmoeder.

Ik begeleid je door onder andere lichaamsgerichte oefeningen, innerlijke trancereizen, rituelen, zang, deelrondes en creatieve integratie.

Het is heerlijk en verrijkend om dit in een groep vrouwen te ervaren. Laat je dragen door de zachte, bekrachtigende energie van sisterhood.

Kleine groepjes

Tijdens deze dagen bied ik jou een liefdevolle en veilige bedding om jouw proces aan te gaan vanuit zachtheid. Ik werk uitsluitend met kleine groepen (max 6 vrouwen). Van vorige deelnemers krijg ik vaak terug dat de intimiteit van de setting veel diepgang brengt en persoonlijke aandacht geeft. Je kunt niet verblijven in de luwte. Het is mijn kwaliteit om af te stemmen op jouw proces en dat wat jij nodig hebt (wat soms anders in dan je denkt te willen ;-))

Maak je keuze

Wil jij je weer verbinden met de bron van jouw vrouwelijke kracht? Het centrum van jouw wijsheid en creatiekracht? Wil jij je openen voor jouw sensuele en seksuele stroming? Wil jij de levensenergie weer door je lijf voelen stromen? Meld je dan direct aan!

Wil jij je verbinden met jouw basis, de plek waar jij jezelf kunt dragen, jouw eigen bedding kunt voelen? Dan zijn deze dagen echt iets voor jou. Ik ontmoet je graag.

Scroll verder naar onderen voor praktische informatie!

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven. Wil jij de eerste schrijven?

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum en druk op de knop Ga verder.