De magie van het bekken

thuiskomen in je bekken
5/5

Rustend in de schaal van jouw bekken bevindt zich een krachtige, magische bron. De bron van creatiekracht, levensenergie en seksuele stroming. De plek van jouw diepe, authentieke zijn. 

Voel jij dat het voor jou tijd is om deze plek te gaan bewonen? Voel je dan heel welkom bij deze tweedaagse training waarin jij kennis gaat maken met jouw krachtcentrum. Waar jij thuiskomt bij jezelf om je van daaruit gegrond met jouw Vrouw-zijn te verbinden.

Vrouwenwijsheid

Onze maatschappij is veelal ingericht op kennis en ratio: leven vanuit het hoofd. Onze vrouwelijke eigenschappen negeren we vaak. Dit is zo jammer, het cyclisch leven, leven vanuit intuïtie is zo de natuur van ons vrouwen. Dan zijn we op ons best. Hoe zou het zijn om weer in contact te komen met deze laag. Om de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie in jou te herstellen? Voor mij start dit in je bekken.

Hoe dieper jij thuiskomt in jezelf, in je bekken, hoe meer jij je gaat verbinden met jouw authentieke zijn. Je zult je verbazen over de wijsheid en kracht in jezelf en de magie die jij jouw wereld in kunt brengen…. het creëren en manifesteren van jouw wensen en verlangens.

Jouw bron… jouw baarmoeder

In je bekken bevindt zich je (energetische) baarmoeder, de plek van waaruit iets nieuws geboren wordt, waar nieuw leven ontstaat. Het is de plek waar jouw moeder het leven aan jou heeft mogen doorgeven.

De baarmoeder is dus de plek van creatiekracht, seksuele energie en levensenergie vanuit de gehele vrouwenlijn. Door dit magische orgaan ben je verbonden met het hele vrouwelijk collectief. Ook wanneer jij geen fysieke baarmoeder meer hebt ben je nog altijd in contact met haar. Hoe zou het zijn om te leven vanuit dit krachtcentrum?

Stevige fundering

Tijdens deze dagen leer je dat om in contact te zijn met de buitenwereld  het belangrijk is om in contact te zijn met jezelf. Gegrond en aanwezig, in jouw eigen centrum. Zo kan het om jou heen stormen en blijf jij stevig staan. Het is prachtig om het contact met de ander aan te gaan vanuit volledig aanwezigheid in jezelf. Het is wonderlijk om te ervaren hoeveel energie en flow dit geeft wanneer jij de magie vanuit je bekken omarmt.

Deze dagen gaan over loskomen van de projecties, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, aanwezig zijn in het moment, waarnemen van subtiele signalen in je lijf en bewust in te tunen op de mannelijke en vrouwelijke energie in jou. Het is het zakken in jezelf, het  thuiskomen in je lichaam: je bekken, je basis.

Een waar cadeau voor jezelf!

wombhealing

 

Wat ga je doen?

Tijdens deze dagen ga je zakken in je bekken. Thuiskomen in jezelf, de zachtheid in jezelf ontmoeten.  Je gaat leren in contact te zijn met jouw authentieke vrouwenkracht, de oerwijsheid in jou. Je opent je voor het beleven van jouw authentieke Vrouw-zijn.

  • Je leert te luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam.
  • Je wordt zacht en ontvankelijk.
  • Je opent jezelf voor de vrouwelijke stroming, je creativiteit, sensualiteit, seksuele stroming en levensenergie.
  • Je maakt verbinding met de veiligheid in jezelf zodat je vanuit deze fundering de wereld in kunt stappen.
  • Je leert kennismaken met de mannelijke en vrouwelijke energie in jou en hoe deze te gebruiken.
  • Je leert over de anatomie en alchemie van je bekken en baarmoeder. Je maakt contact met haar zodat je ervarend gaat leren.
  • Je leert af te stemmen op jouw baarmoeder: je komt in contact met haar zachtheid, creatiekracht en haar authentieke zijn.
  • Je wordt je bewust van wat er allemaal te voelen en ervaren is in jouw baarmoeder en brengt zachte heling aan in dit gebied. 
  • Je ontvangt de Rite van de Baarmoeder.

Ik begeleid je door onder andere lichaamsgerichte embodimentoefeningen, innerlijke trancereizen, rituelen, zang, deelrondes en creatieve integratie.

Het is heerlijk en verrijkend om dit in een intieme groep vrouwen te ervaren. Laat je dragen door de zachte, bekrachtigende energie van sisterhood in een vrouwencirkel.

Kleine groepjes

Tijdens deze dagen bied ik jou een liefdevolle en veilige bedding om jouw proces aan te gaan vanuit zachtheid. Ik werk uitsluitend met kleine groepen (max 6 vrouwen). Van vorige deelnemers krijg ik vaak terug dat de intimiteit van de setting veel diepgang brengt en persoonlijke aandacht geeft. Je kunt niet verblijven in de luwte. Het is mijn kwaliteit om af te stemmen op jouw proces en dat wat jij nodig hebt (wat soms anders in dan je denkt te willen ;-))

Maak je keuze

Wil jij je weer verbinden met de bron van jouw vrouwelijke kracht? Het centrum van jouw wijsheid en creatiekracht? Wil jij je openen voor jouw sensuele en seksuele stroming? Wil jij de levensenergie weer door je lijf voelen stromen? Meld je dan direct aan!

Wil jij je verbinden met jouw basis, de plek waar jij jezelf kunt dragen, jouw eigen bedding kunt voelen? Dan zijn deze dagen echt iets voor jou. Ik ontmoet je graag.

Scroll verder naar onderen voor praktische informatie!

Recensies

Liefdevol, warm en krachtig

Rated 5 out of 5
27 april 2022

Wat een mooie aankleding en sfeer weet Manon te creëren. Hele krachtige oefeningen gedaan en ook hele zachte. Ik heb me altijd heel liefdevol en gedragen gevoeld.

Katja

Iets heel persoonlijks

Rated 5 out of 5
13 april 2022

Ik wil even iets heel persoonlijks delen. Er is veel veranderd in mijn leven na deze dagen. Eén van de grote dingen wat ook veranderd is, heeft plaatsgevonden binnen mijn seksuele relatie. Het was zo fijn om tijdens deze dagen in veiligheid te kunnen delen en leren over seksualiteit. Mij bevestigd voelen dat het in mijn tempo mag, dat ik mij uit mag spreken (mijn wensen en verlangens) en dat ik ook mag genieten. Dat mijn genot er toe doet!

Ik ben me erg bewust geworden van mijn rol in onze seksuele relatie. Van mijn verlangens en mijn grenzen. Dit komt mijn relatie ten goede. We staan meer (weer) open voor elkaar en meer in verbinding met elkaar. Er valt nog veel te ontdekken 🙂

Anoniem 😉

FANTASTISCH

Rated 5 out of 5
1 april 2022

Lieve Manon, wat was het fijn om in een intiem groepje vrouwen samen te zijn. Ik heb zoveel geleerd over de mannelijke en vrouwelijke energie in mij. De oefeningen om aanwezig te zijn in mijn bekken gebruik ik bijna iedere dag…. zo ontzettend fijn. Ik voel me stevig, krachtig, zacht en vrouwelijk en de rite van de baarmoeder heeft mij daar ook echt bij geholpen.

Het samen delen over vanalles rondom seksualiteit was nieuw voor mij. Spannend maar zo openend en helend en ook nog eens veel geleerd over mijn lichaam. Dank je wel voor je zachtheid, de veiligheid die je biedt, je mooie zijn! Ik zie je terug bij de wombhealing!

M<3

Zachtheid

Rated 5 out of 5
29 maart 2022

Lieve Manon

Voldaan en in rust dit mooie weekend beleefd.

De manier waarop jij deze rite geeft vind ik heel bijzonder, geen Ego alleen maar in zachtheid🌹 Zijn.

De klanken, de geuren, de heerlijke lunch, dit is echt een cadeautje voor jezelf.

Liefs Daniëlla 🧚🏾‍♂️

Daniëlla

Intensieve, soms confronterende, helende maar vooral mooie dagen!

Rated 5 out of 5
18 maart 2022

Via deze dagen heb ik mogen ervaren hoe het is om dieper in je bekken te mogen zakken. Een plek die, naast dat het een wonderschone plek is voor baby’s om te groeien, ook een plek is voor levenskracht, wijsheid, stroming sensualiteit en seksualiteit.

Het waren intensieve, soms confronterende dagen en ook twee hele mooie dagen. Het was zo bijzonder om weer via je lichaam, adem, beweging en het delen met andere vrouwen puur jezelf te kunnen zijn. Manon bood ons alle veiligheid hierin waardoor we ook onszelf volledig konden laten horen en zien.

Naast veel andere mooie dingen hebben we ook de Rite van de baarmoeder mogen ontvangen. Een mooi, zacht en krachtig ritueel die ik nu zelf ook door mag geven. Hoe bijzonder!

Eva IJspeert

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum en druk op de knop Ga verder.