Rite van de Baarmoeder

Rite van de Baarmoeder | NOVA Coaching en Training
Recensies:
5/5

De Rite van de Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder is een inwijding voor vrouwen wereldwijd. Deze inwijding is een krachtig sjamanistisch ritueel en brengt zuivering, heling en balans in zachtheid. Je gevoel van vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en eigenwaarde gaat weer stromen.

Het is een healing, een blessing, een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-Zijn. Voel je welkom om dit geschenk te ontvangen.

De rite van de baarmoeder is in juli opgenomen in de prachtige tweedaagse ‘De magie van het bekken‘.

Heling van jouw baarmoeder

Voel je welkom bij deze prachtige ceremonie gericht op zuivering en heling van jouw baarmoeder. Een ceremonie die wereldwijd wordt doorgegeven van vrouw tot vrouw. Een prachtig ritueel dat jouw vrouwkracht zal reactiveren.

riteofthewomb

De baarmoeder

Van oorsprong is de baarmoeder een plek van creatie en leven geven. De baarmoeder is een zeer ontvankelijk orgaan en slaat veel op. Dit zorgt ervoor dat de baarmoeder ook een plek is van opgeslagen pijn en trauma’s. Dit betreft niet alleen je eigen pijn maar ook die van alle generaties vrouwen vóór jou evenals de collectieve pijn van alle vrouwen van alle tijden: onderdrukking, ontkenning en misbruik. Lees ook mijn blog hierover.
NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: een prachtige vrouw, krachtig, wijs, liefdevol, mild en zacht. Boordevol creatiekracht, die klaar is om gemanifesteerd te worden!

Dit is waar de rite over gaat: het hervinden van jouw vrouwkracht.

13e Munay-Ki rite

De rite wordt ook wel de 13e Munay-Ki rite genoemd. Het getal 13 verwijst naar de 13 maanstonden in 1 jaar van een vrouw. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus los daarvan ontvangen worden.

NOVA Coaching en Training-Rite van de Baarmoeder

Geschenk

Het ontvangen van de rite is een geschenk aan jezelf, aan jouw vrouwelijke energie en kracht. Het is geschikt voor iedere vrouw, met of zonder kinderen, met of zonder fysieke baarmoeder. Dit ritueel gaat over het helen van de band met jezelf, met jouw vrouw-zijn, met jouw voormoeders. Dat wat je in jezelf heelt, heel je ook voor je (groot)moeder, zussen en dochters.
De rite is ook zeer helend voor vrouwen die geen baarmoeder meer hebben of die niet meer menstrueren of voor vrouwen die een grote kinderwens ervaren.

Ceremonie van de baarmoederheling

De rite is een inwijding en onderdeel van een groter geheel, een ceremonie. Tijdens deze ceremonie werken we samen naar de rite toe. Hierbij staat het creëren van een heilige ruimte, visualisaties, innerlijk werk en delen centraal. Je maakt een reis door je lichaam en komt in contact met jouw bekkengebied en baarmoeder.  Je maakt contact met dat wat jij los wilt laten en contact met dat wat jij wilt creëren en manifesteren.

Aan het einde van de ceremonie wordt de rite aan jou overgedragen door de Womb Keeper(s). Dit is een heel bijzonder moment. De meeste vrouwen ervaren een dieper contact met hun vrouw-zijn, baarmoeder en je cycles. Ook zorgt de ceremonie vaak voor heldere inzichten.

Het is een  krachtig ritueel dat na de ceremonie zeker nog doorwerkt.

NOVA Coaching en Training-Rite van de Baarmoeder

Extra informatie

  • Verlang je naar een diepgaande baarmoederheling, kijk dan op de pagina Wombhealing.
  • Alle vrouwen die de Rite hebben ontvangen mogen deze inwijding doorgeven. Je kunt jezelf laten registeren als Womb Keeper.
  • Ik heb twee blogs geschreven die ingaan op het thema heling: 
    Heling voor jou als vrouw  
    Thuiskomen in jouw lichaam
  • Je kunt ook de officiële (engelstalige) website van Rite of the Womb bekijken.

Recensies

Diep helend

Rated 5 out of 5
18 juli 2021

Jeetje, ik heb al 2x eerder de rite van de baarmoeder mogen ontvangen maar nooit met een diepte zoals bij deze ceremonie. Manon weet een krachtig veld neer te zetten die zo diep en helend werkt. Fantastisch en het werkt zo mooi door. Ook dank aan al die andere vrouwen die erbij waren…. diepe buiging voor ons allemaal.

Janneke

Liefdevol en warm

Rated 5 out of 5
22 januari 2020

Rite van de Baarmoeder, dit cadeau mocht ik ontvangen van Manon. Manon begeleid de ceremonie zo zacht, liefdevol en warm. Door haar fijne begeleiding creëert ze een veilig gevoel, alles mocht er zijn, ik mocht er helemaal zijn. Mooi om te zien hoe gepassioneerd ze deze ceremonie geeft en daarmee in mij echt iets wakker heeft gemaakt!
Dankjewel Manon, things are changing, aho <3

Danielle

Ik voel me gezuiverd

Rated 5 out of 5
10 oktober 2019

De rite van de baarmoeder heb ik ervaren als een heel mooi en krachtig ritueel.
Bijzonder om heel bewust verbinding te maken met je vrouwelijkheid en je creatieve scheppende kracht. Daarbij loslaten wat losgelaten wilde worden. Het voelde als zuiverend en werkt ook echt door.
Ik heb mij heel zacht en vredig gevoeld de afgelopen periode.
Manon was in haar begeleiding heel liefdevol en transparant aanwezig!
Bedankt en ik kan het absoluut aanraden!
Liefs Simone

Simone Elschot

Krachtig en energiek

Rated 5 out of 5
7 september 2019

Graag laat ik je weten dat ik het zondag als ontzettend mega krachtig, fijn, speciaal, energiek, stromend en liefdevol heb ervaren. Echt… het was zeer bijzonder. Die nacht lag ik in bed met een deinende baarmoeder. Leek wel of ik op zee was. En overal tintelingen. Heerlijk.
Ik vond het echt prachtig en zeer waardevol voor mijzelf💛 en het in verbinding zijn met andere vrouwen is fantastisch. Een extra cadeautje is dat het heeft doorgewerkt in de verbinding tussen mij en mijn moeder!
Dank dat je er bent💜

Mariska

Meer rust in m'n hoofd

Rated 5 out of 5
5 september 2019

Het was een fijne middag, met mooie mensen, prachtig weer. Manon die de ceremonie liefdevol begeleidt.
Achteraf merkte ik dat het al een soort onbewuste werking vooraf had gegeven, ik voelde me vrijer dan normaal om dingen te mogen delen. Daarna voelde het alsof ik iets meer rust had in m’n hoofd. En heb ik een besluit genomen die ik anders niet zou nemen of lastiger.

Nadie

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum die het best bij je past en druk op de knop Doorgaan.