Rite van de Baarmoeder

Rite van de Baarmoeder | NOVA Coaching en Training
Recensies:
5/5

De Rite van de Baarmoeder
Een prachtig sjamanistisch ritueel, een inwijding voor vrouwen. Het is een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-Zijn. Je gevoel van vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en eigenwaarde gaat weer stromen.

Voel je welkom om dit geschenk te ontvangen.

De rite van de baarmoeder is ook opgenomen in de prachtige tweedaagse ‘De magie van het bekken‘ waarin jij diep thuiskomt en jouw vrouwelijke energie laat ontwaken.

De baarmoeder

De baarmoeder is een waar krachtcentrum en de plek van creatie en het geven van leven. De plek van waaruit jouw moeder het leven aan jou heeft mogen geven. Door jou stroomt de levensenergie van jouw moeder maar ook van jouw gehele vrouwenlijn. Vanuit deze plek ben jij verbonden met het vrouwelijk collectief. Kun je je voorstellen hoeveel eeuwenoude wijsheid er in jou leeft? Hoe zou het zijn om daar contact mee te maken?

De baarmoeder is een ontvankelijk orgaan. Dit maakt dat pijn en trauma’s aanwezig kunnen zijn op deze plek. Vanuit jouw eigen leven maar ook van de generaties vrouwen voor jou, evenals de collectieve pijn van alle vrouwen van alle tijden. Hoe zou het zijn om vrij te laten wat niet van jou is?

riteofthewomb

 

Heling van jouw baarmoeder

Voel je welkom bij deze prachtige ceremonie gericht op zuivering en heling van jouw baarmoeder. Een ceremonie die wereldwijd wordt doorgegeven van vrouw tot vrouw. Een prachtig ritueel dat jouw vrouwkracht zal reactiveren.

Dit mooie ritueel kan prachtig ingezet worden om de overgang te bekrachtigen en heel deze bewust te ervaren. Wellicht heb je de wens om zwanger te raken, verwacht je dat je dochter binnenkort haar eerste menstruatie mag ervaren, kom je in de overgang, wil je een rouwproces inluiden of afsluiten. Misschien wil je je eigen bedrijf gaan starten, een project starten of geboorte geven aan iets anders creatief, ga je trouwen of juist scheiden, markeert het de overgang naar een nieuwe baan, wil je meer vanuit je baarmoeder gaan leven, een dieper contact met je cyclus…. Zoveel momenten zijn prachtig om te bekrachtigen via de rite. Voel wat jouw intentie is.

 

NOVA Coaching en Training-Rite van de Baarmoeder

Geschenk

Het ontvangen van de rite is een geschenk aan jezelf, aan jouw vrouwelijke energie en kracht. Het is geschikt voor iedere vrouw, met of zonder kinderen, met of zonder fysieke baarmoeder. Dit ritueel gaat over het helen van de band met jezelf, met jouw vrouw-zijn, met jouw voormoeders. Dat wat je in jezelf heelt, heel je voor het collectief.
De rite is ook zeer helend voor vrouwen die geen baarmoeder meer hebben of die niet meer menstrueren of voor vrouwen die een grote kinderwens ervaren.

NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: een prachtige vrouw, krachtig, wijs, liefdevol, mild en zacht. Boordevol creatiekracht, die klaar is om gemanifesteerd te worden! Dit is waar de rite over gaat: het hervinden van jouw vrouwkracht.

Ceremonie van de baarmoederheling

De rite is een inwijding en onderdeel van een groter geheel uitgevoerd in een ceremonie. Tijdens deze ceremonie werk ik met rituelen, dans, zang, eventueel lichaamswerk en delen. We werken samen naar de rite toe via verschillende rondes:

 • Zuiveren
 • Deelronde
 • Creëren heilige ruimte
 • Innerlijk werk ter voorbereiding op de rite.
 • Ritueel loslaten en manifesteren
 • Ontvangen rite
 • Extra activatie vrouwelijke kracht
 • Deelronde
 • Ritueel ter afscheid

De meeste vrouwen ervaren een dieper contact met hun vrouw-zijn, hun baarmoeder  cyclus. Ook geeft de ceremonie vaak voor heldere inzichten. Het is een  krachtig ritueel dat na de ceremonie zeker nog doorwerkt.

NOVA Coaching en Training-Rite van de Baarmoeder

Extra informatie

 • Verlang je naar een diepgaande baarmoederheling, wellicht is een intensieve Wombhealing geschikt voor jou.
 • Ervaar je veel baggage vanuit jou vrouwenlijn en wil jij je verbinden met de kwaliteiten van jouw vrouwenlijn dan past de tweedaagse ‘Zuiver en heel jouw vrouwenlijn‘ wellicht perfect bij jou.
 • Alle vrouwen die de Rite hebben ontvangen mogen deze inwijding doorgeven. Je kunt jezelf laten registeren als Womb Keeper.
 • Ik heb twee blogs geschreven die ingaan op het thema heling:
  Heling voor jou als vrouw
  Thuiskomen in jouw lichaam.
 • Je kunt ook de officiële (engelstalige) website van Rite of the Womb bekijken.

Recensies

Diep helend

Rated 5 out of 5
18 juli 2021

Jeetje, ik heb al 2x eerder de rite van de baarmoeder mogen ontvangen maar nooit met een diepte zoals bij deze ceremonie. Manon weet een krachtig veld neer te zetten die zo diep en helend werkt. Fantastisch en het werkt zo mooi door. Ook dank aan al die andere vrouwen die erbij waren…. diepe buiging voor ons allemaal.

Janneke

Liefdevol en warm

Rated 5 out of 5
22 januari 2020

Rite van de Baarmoeder, dit cadeau mocht ik ontvangen van Manon. Manon begeleid de ceremonie zo zacht, liefdevol en warm. Door haar fijne begeleiding creëert ze een veilig gevoel, alles mocht er zijn, ik mocht er helemaal zijn. Mooi om te zien hoe gepassioneerd ze deze ceremonie geeft en daarmee in mij echt iets wakker heeft gemaakt!
Dankjewel Manon, things are changing, aho <3

Danielle

Ik voel me gezuiverd

Rated 5 out of 5
10 oktober 2019

De rite van de baarmoeder heb ik ervaren als een heel mooi en krachtig ritueel.
Bijzonder om heel bewust verbinding te maken met je vrouwelijkheid en je creatieve scheppende kracht. Daarbij loslaten wat losgelaten wilde worden. Het voelde als zuiverend en werkt ook echt door.
Ik heb mij heel zacht en vredig gevoeld de afgelopen periode.
Manon was in haar begeleiding heel liefdevol en transparant aanwezig!
Bedankt en ik kan het absoluut aanraden!
Liefs Simone

Simone Elschot

Krachtig en energiek

Rated 5 out of 5
7 september 2019

Graag laat ik je weten dat ik het zondag als ontzettend mega krachtig, fijn, speciaal, energiek, stromend en liefdevol heb ervaren. Echt… het was zeer bijzonder. Die nacht lag ik in bed met een deinende baarmoeder. Leek wel of ik op zee was. En overal tintelingen. Heerlijk.
Ik vond het echt prachtig en zeer waardevol voor mijzelf💛 en het in verbinding zijn met andere vrouwen is fantastisch. Een extra cadeautje is dat het heeft doorgewerkt in de verbinding tussen mij en mijn moeder!
Dank dat je er bent💜

Mariska

Meer rust in m'n hoofd

Rated 5 out of 5
5 september 2019

Het was een fijne middag, met mooie mensen, prachtig weer. Manon die de ceremonie liefdevol begeleidt.
Achteraf merkte ik dat het al een soort onbewuste werking vooraf had gegeven, ik voelde me vrijer dan normaal om dingen te mogen delen. Daarna voelde het alsof ik iets meer rust had in m’n hoofd. En heb ik een besluit genomen die ik anders niet zou nemen of lastiger.

Nadie

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum die het best bij je past en druk op de knop Doorgaan.