In vertrouwen volg ik mijn stroom…. en soms ben ik het even kwijt

‘In vertrouwen volg ik mijn stroom’ dat is mijn motto en de slogan van mijn bedrijf. Maar damn… wat vind ik dit lastig de afgelopen tijd…

Ik mis het vrouwenwerk in groepen ontzettend: de verbinding, het samenzijn, de prachtige processen, de magische momenten. Het dansen, zingen, lachen en huilen.

Pffff ik zat even helemaal in dit gemis… lagen van verdriet, boosheid, leegte, doelloosheid komen voorbij. Ook de stip op de horizon kan ik even niet meer helder zien!

Voelen, verwelkomen , erkennen

Een glimlach om mijzelf… wat leer ik mensen tijdens de coaching? Voelen, het verwelkomen, erkennen. Maar wat doe ik? Vechten, er keihard mee vechten 😇
Mijn kleine, mokkende, ietwat stampende kleine meisje staat aan het roer. Armpjes over elkaar en een grote pruillip…. ze mag niet doen wat ze wil.

Medicijn

Ik ben gaan zitten met mijn kleine meisje. Even alles volledig laten zijn wat er er is. Diep ademen in mijn bekken. Dieper en dieper. Een kleine stroom komt op gang. Ik volg mijn impuls en zing. ‘Ancient mother’ van Lisa Dancing Light. Diepe verbinding met moeder aarde, met mijzelf.

Zingen is zo’n mooi medicijn om de stroming weer op gang te laten komen. Naar buiten te brengen wat er diep in jezelf leeft. De verbinding met jezelf weer te voelen.

Daarna voel ik de impuls van beweging. Ja wandelen… letterlijk in beweging komen. Mijn voeten voelen, me laten dragen door moeder aarde. De kou in mijn gezicht, de knarsende sneeuw onder mijn voeten, de prachtige natuur om mij heen zien, horen, voelen en ruiken. Heerlijk.

Mijn voeten brengen mij naar een stroompje.. Ik zie het water, zo krachtig.
En dan volgt het inzicht….
Ik voel wat het vechten met mij doet.
Ik voel het in heel mijn lijf. Het is zo vermoeiend om tegen de stroom in te gaan.

Keuze

Ja, ik herinner me weer: het is een keuze. Je kunt simpelweg de keuze maken om te vechten. Ploeteren tegen de stroom in of kiezen voor overgave. Zijn in het niet weten en je moeiteloos mee laten voeren met je eigen stroom!

Ik kies voor het laatste! Ik hoop dat ik het snel weer als moeiteloos ga ervaren!

Lieve vrouwen, ik mis jullie!

Gelukkig is er Zoom en ga ik voorlopig online verder! Ik voel zeker dankbaarheid dat ik heb mogen ontdekken hoe onwijs krachtig de online coaching, online meditatieavond en de online vrouwencirkel werken!

Facebook
LinkedIn

1 gedachte over “In vertrouwen volg ik mijn stroom…. en soms ben ik het even kwijt”

Plaats een reactie

Over mij

Mijn naam is Manon Abrahams, intuïtief coach en oprichtster van NOVA Coaching en Training.

Ik schrijf mijn blogs voor iedereen, zowel man als vrouw, die naar zichzelf durft te kijken en bewuster in het leven wil staan.
Ik hoop je te inspireren! 

Recente blogs

Volg mij op Facebook