Kom in je kracht als vrouw

Als krachtige vrouw zie jij jezelf, koester en respecteer jij jezelf. Je bent in staat om je ruimte in te nemen, je grenzen te voelen en aan te geven. Je bent in verbinding met hoofd, hart, buik en je bekkengebied. In staat een liefdevolle verbinding aan te gaan met jezelf en van daaruit met de ander.

Dat klinkt heerlijk, hè? Helaas lukt ons dat lang niet altijd. Soms voelen we ons klein, onzeker, niet waardevol en dit gaat met ons aan de haal. En jeetje wat kan dit van invloed zijn op ons gemoed, gestel en zelfbeeld!

Kom in jouw vrouwkracht

Hoe zou het zijn om steeds meer in die stroom te komen die hierboven beschreven staat? Hoe zou het zijn om keer op keer bewust te kiezen voor die zachte en toch krachtige vrouw? En durf je dit aan? Hiervoor kiezen betekent vaak een reis door allerlei lagen? Het kan zijn dat je dan bereid moet zijn om afscheid te nemen van pijnlijke laagjes, oude overtuigingen en patronen.

Vrouwencirkel

Hoe zou het zijn om in de bedding van andere vrouwen jouw transformatieproces aan te gaan? In alle veiligheid je laten dragen door de zachte kracht van de groep.

Binnen NOVA Coaching en Training wordt er een vrouwencirkel georganiseerd en kun jij dat wat hierboven beschreven staat zelf gaan ervaren. Tijdens deze Healingsmiddag werken we vanuit de cirkel. Een cirkel staat symbool voor gelijkwaardigheid. Binnen deze cirkel is ruimte voor delen vanuit je hart en vanuit je ziel. Je ervaart de kracht van delen.

Naast delen ga je ook stapje voor stapje meer je eigen diepte in via onder andere innerlijke reizen, (embodiment-)oefeningen, lichaamswerk, proceswerk, systemisch werk en rituelen. Vanuit de veiligheid voelen, erkennen, loslaten en transformeren.

Krachtig te werk vanuit zachtheid 

Doordat het een dagdeel betreft ga je vanuit rust het proces aan, waardoor ik jou naar de diepere lagen kan begeleiden. We gaan krachtig te werk vanuit de zachtheid. Dit maakt dat er een stevige bedding ontstaat om te helen. Zachtheid, koestering en voelen dat je mag zijn met alles wat er in je leeft staan iedere healingsmiddag centraal.

Werken met thema’s en de energie in het moment

Vaak werk ik vanuit een thema, maar bovenal staat het werken met de energie in het moment centraal. De groep brengt datgene mee wat gezien, beleeft en geheeld wil worden. We zullen elkaar raken en meenemen de diepte in. Ik zorg voor de bedding en de veiligheid zodat dat wat gevoeld wil worden in veiligheid geheeld kan worden.

Wat geeft het jou?

Deze cirkel biedt jou de mogelijkheid om in een veilige bedding jouw proces aan te gaan en datgene te transformeren wat getransformeerd wil worden.

Het zijn in een groep vrouwen versterkt dit proces. In de bedding van andere vrouwen ga jij jouw transformatieproces aan. In alle veiligheid laat je je dragen door de zachte kracht van de groep om de krachtige vrouw te worden die in je zit. Je bent in staat om jouw ruimte in te nemen en jouw grenzen te voelen en aan te geven. Je bent in staat om alle facetten van jouw vrouwzijn te ervaren en naar buiten te laten komen. Je bent in verbinding met jezelf en van daaruit met de ander!

Een Healing Circle voor vrouwen.


Een cirkel om te delen, te helen, te groeien, te transformeren. 

Ervaar de kracht van zacht, ervaar de bedding van andere vrouwen.
Ervaar in alle diepte de ruimte dat jij mag zijn.

Rust, stilte, thuiskomen in jezelf!

Heling en transformatie

Voel je welkom, ik ontmoet je graag in de cirkel! 

Facebook
LinkedIn

Plaats een reactie

Over mij

Mijn naam is Manon Abrahams, intuïtief coach en oprichtster van NOVA Coaching en Training.

Ik schrijf mijn blogs voor iedereen, zowel man als vrouw, die naar zichzelf durft te kijken en bewuster in het leven wil staan.
Ik hoop je te inspireren! 

Recente blogs

Volg mij op Facebook