Vrouwenkracht

Breng al je blokkades aan de oppervlakte en je geeft ruimte aan je verlangen. Het verlangen dat altijd al in je zat om geleefd te worden.

Wat is vrouwenkracht?

Als krachtige vrouw zie jij jezelf, koester en respecteer jij jezelf. Je bent in staat om je eigen ruimte in te nemen en je grenzen te voelen en aan te geven.

Als krachtige vrouw sta je in contact met jouw hoofd, hart, buik en bekkengebied. Je bent in liefdevolle verbinding met jezelf en van daaruit met de ander.

Vrouwenkracht staat voor je innerlijke wijsheid, intuïtie en kwetsbaarheid. Vanuit een diepe geworteldheid in jezelf en hier op aarde jouw kwaliteiten leven. 

vrouwenkrachtHelaas is er vanuit vrouwen (en mannen) veel angst voor deze vrouwelijke kracht. Mede door onderdrukking en misbruik in het verleden is er veel pijn, angst en trauma opgeslagen in het bekkengebied en met name in de baarmoeder. In dit gebied kunnen gevoelens opgeslagen zijn van minderwaardigheid, onzekerheid angst, onmacht en bovenal schuldgevoel. Het gevoel jezelf klein moeten houden, onzichtbaar zijn. Deze gevoelens kunnen zijn ontstaan op basis van je eigen ervaringen in het leven maar ook doorgegeven zijn in de vrouwelijke familielijn.

Je levensenergie kan gaan stromen wanneer jij als vrouw niet meer je mannetje hoeft te staan. Wanneer jij niet meer hoeft te regeren vanuit het hoofd. Wanneer hart, hoofd en buikgebied kunnen stromen en samenwerken. Dit kun je tot stand brengen door overtuigingen en patronen te zien, te erkennen en los te laten, kortom te transformeren. Zo ontstaat er ruimte om jouw vrouwelijke kracht te laten groeien. Dan is jouw bekkengebied weer de plek van geboorte, creatieve stroming en manifestatie

Vrouwencirkel

Naast individuele vormen bied ik ook groepstrainingen aan om dieper in contact te komen met de vrouwelijke stroming in jou. In al mijn trainingen werk ik vanuit een vrouwencirkel waarin sisterhood centraal staat.

Het zijn in een vrouwencirkel werkt zo helend en bekrachtigend en zal jouw groei en ontwikkeling versterken. 

“Wanneer vrouwen elkaar empoweren kan de wereld echt veranderen!”