Wombhealing

Wombhealingmassage
Recensies:
5/5

Wombhealing
Deze bijzondere behandeling neemt je mee in het opnieuw contact maken met je lichaam en jouw Vrouw-zijn. Vanuit zachtheid wordt je uitgenodigd om diep te zinken in je hart, buik, sacrum en bekken. Een genezende reis voor jouw hart en baarmoeder die je meer en meer thuis laten komen bij jezelf.

Laat je meenemen op reis in jouw lichaam

Verbinding met je hart, buik en bekken

Het in verbinding zijn met je hart en je bekken is belangrijk voor alle vrouwen. Veel vrouwen ervaren weinig verbinding met dit gebied en met name met hun (energetische) baarmoeder. Regelmatig hoor ik de woorden ‘leegte’, ‘afgescheidenheid’ of een ‘donkere’ ruimte wanneer vrouwen over hun baarmoeder spreken. 

Het niet afgestemd zijn op je eigen cyclus, het gebruik van anticonceptie, het niet hebben ervaren van een positieve menarche (je eerste bloeding als meisje), leven vanuit voornamelijk mannelijke energie (het moeten presteren en jezelf profileren), het meedragen van nare seksuele ervaringen of misbruik maakt het lastiger om te leven vanuit je cyclische, authentieke, zachte zijn. Maakt het lastiger om je vrouwelijke stroming te omarmen en te volgen. Een wombhealingmassage kan jou helpen de verbinding met je baarmoeder  en jouw vrouw-zijn te verbeteren.

Wat geeft een wombhealing jou?

Het is bijna onvoorstelbaar hoeveel een healing als deze jou kan geven. Het werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Dit betekent dat je een diepe behandeling en healing gaat ontvangen. Wanneer je van mij een wombhealingmassage ontvangt, zorgt dit op fysiek niveau bij jou voor onder andere de volgende elementen:

 • Bevordert een regelmatige en gezonde menstruatiecyclus (vermindert krampen, pijnlijke bloedingen en bloedstolsels)
 • Herstelt de hormonale balans
 • Verbetert de doorbloeding in je bekkengebied en baarmoeder en daarmee de kwaliteit van jouw baarmoeder.
 • Verlicht endometriose, PCOS en vleesboomsymptomen
 • Zorgt voor herpositionering, een goede uitlijning van een gekantelde baarmoeder
 • Versterkt de interne voortplantingsorganen en complementeert bij IVF-, vruchtbaarheids- en conceptieprocessen
 • Vermindert pre-menopauze of menopauze symptoom
 • Verlicht lage rugpijn 
 • Verbetert de spijsvertering en helpt bij ontgifting
 • Vermindert PDS-symptomen, zoals een opgeblazen gevoel en maagkrampen
 • Verlicht constipatie en verhelpt diarree

Op emotioneel en energetisch niveau geeft het ook bijzonder veel:

 • Vermindert stress, zorgt voor rust in jouw zenuwstelsel
 • Helpt bij het vrij laten van vastgehouden emoties, verdriet en trauma
 • Eert eerdere miskramen/stilgeboorte
 • Helpt seksueel trauma uit het verleden te helen
 • Werkt helend op thema’s voortvloeiend vanuit de moederwond en de voorouderlijke lijn.
 • Het inpakken in rebozosjaals vergroot je  bloedstroom en verlicht spanning. Het geeft je een gevoel van veiligheid, geaard en gecentreerd zijn.

Mijn aandeel in jouw reis is, naast het lichaamswerk en energetische heling ook luisteren, getuigen en eren. Jouw een veilige, koesterende en verzorgende omgeving bieden waarbinnen je mag zijn en wordt vastgehouden. Ik bied je de ruimte om je angsten en eventuele diepgewortelde emoties, opgeslagen in je lijf los te laten, accepterend en zonder oordeel. Jij bent volledig welkom met alles wat er in je leeft.

Het is een cadeautje aan jezelf om via deze healing jezelf te openen, los te laten, je te verbinden met jezelf, thuis te komen in je lichaam en te ervaren hoe er een stroming op gang komt.

Hoe ziet een wombhealing eruit?

 • Vooraf: je ontvangt een intakeformulier met vragen rondom jouw Vrouw-zijn. Ik neem de tijd om deze vragenlijst te analyseren zodat ik de behandeling volledig af kan stemmen op jouw fysieke, emotionele en energetische behoeften. Tijdens het intakegesprek is er ruimte voor verdieping en aanvulling Aan de hand van deze vragenlijst en het intakegesprek kan ik mijn behandelingen afstemmen op jouw specifieke situatie.
 • Ontvangst met een kopje thee
 • Het ontvangen van een zachte, diepe massage. Dit betreft je boven en onderbuik inclusief je spijsverteringsgebied (van het middenrif tot net boven het schaambeen) en je midden en onderrug (rond je bekkenschaal, sacrum en bilspieren)
 • Waar nodig en gewenst stem ik tijdens de sessie op jou af om dieperliggende thema’s te behandelen. Dit kan zowel in woord als in energie en zal diepe heling bewerkstelligen. Deze afstemming kost tijd en vindt plaats bij meerdere sessies binnen een traject.
 • Er vindt energetische heling plaats, waar nodig werk ik met de drum, klankschaal en/of stembevrijding (primalsounds).
 • De behandeling wordt afgesloten met een korte Rebozo Massage. Hierbij wordt je ingepakt in speciale doeken. Dit geeft een geborgen en veilig gevoel. Je ervaart de grenzen van je lichaam.
 • Na de behandeling krijg je de tijd om rustig bij te komen onder een warm dekentje.
 • De nabespreking met een lekker warm kopje thee zorgt voor integratie van de sessie in jouw totale systeem. Wil je in stilte naar huis dan kan dat natuurlijk ook!

Thuiskomen in je lichaam

Verbetert de spijsvertering + helpt bij ontgifting. Vermindert IBS-symptomen, zoals een opgeblazen gevoel + maagkrampen Verlicht constipatie + verhelpt diarree Vermindert pre-menopauze of menopauze symptoom Verlicht lage rugpijn + migraine

Voor vrouwen met een verleden met seksueel misbruik is het een veilige en helende wijze om stapje voor stapje meer in verbinding te komen met je bekkengebied. Dit wordt alleen in trajectvorm van minmaal 6 sessie aangeboden en niet in losse sessies. Dit traject wordt  afgestemd op jou. Volledig in overeenstemming met jou gaan we in jouw tempo toewerken naar het voorzichtig en liefdevol openen voor jezelf. Een bekkenmassage (gekleed) zal ook onderdeel zijn van dit traject.

Heb jij een zwangerschapswens, dan kunnen deze behandelingen jou helpen je baarmoeder te zuiveren en voor te bereiden op een warme, ontvangende plek voor jouw kindje.

Heb jij een zwangerschapswens maar gaat het lastig dan zijn deze behandelingen zeer ondersteunend. Ook in combinatie met bijvoorbeeld IVF. Uiteraard besteden we hier extra aandacht aan tijdens de intake.

Let op: dit zijn geen ontspanningsmassages. Ik werk zowel lichaamsgericht als energetisch. Dit kan heel diep doorwerken op verschillende lagen. Het is goed om na deze sessie je agenda zo leeg mogelijk te houden zodat je de tijd hebt voor jezelf.

Recensies

Harmonie

Rated 5,0 out of 5
12 februari 2024

Op 26 januari heb ik een womb healing massage van Manon ontvangen. Ik zoek nog steeds naar de juiste woorden te zoeken, want het is een ervaring die ik iedere vrouw gun maar zo’n persoonlijke beleving die je echt zelf dient te ervaren. Voor iedereen zal het een ander stukje bieden en Manon stemt ook af op jou af, wat het uniek en passend voor je maakt. Mij bracht het overgave, zaken loslaten om meer thuis te komen bij mezelf. Mijn mooie ware zelf meer toelaten. Niet enkel tijdens de sessie, maar ook de dagen erna tot op heden. Ik voel mij zacht, krachtig en in harmonie. Mocht je twijfelen, Manon is iemand die je gerust stelt, goed weet aan te sluiten bij jou behoefte en jou de ruimte biedt. De locatie en ruimte zijn ook prachtig en brengen rust en warmte. Ik vind dat iedere vrouw zich dit zichzelf mag gunnen. Gun jezelf het uit liefde voor alles wat is en liefde zal nog meer stromen. Veel liefs Leonie

Leonie

❤️ THANK YOU MEDICINE WOMAN ❤️

Rated 5,0 out of 5
20 december 2023

❤️ THANK YOU MEDICINE WOMAN ❤️

Vanmorgen was ik voor een prachtige wombhealing massage bij Manon en wat een helende reis was dat…precies wat ik nodig had!

Er is zoveel aangeraakt op zoveel lagen. Er mocht spanning losgelaten worden, op diepe lagen schoongemaakt en gezuiverd worden en diep gereisd en her-innerd worden in mijn bekken en baarmoeder.

Oh ja….oh ja….oooooh ja….ik kan altijd nóg dieper zakken in mijn lichaam, in mijn bekken, in mijn baarmoeder.

De oneindige, voedende, rijke, omhullende, verwelkomende diepte…

Oeroude herinneringen aan baarmoedermoederrituelen die zachtjes wakker gemaakt worden. Wéér de ontroering van thuiskomen…thuiskomen in dit veld, bij Moeder Aarde, bij een Zuster.

Zó prachtig vloeiend, voelend en voedend hoe Manon haar handen bewegen en precies weten waar welke aanraking helend is. Haar hele liefdevolle wezen dat deze bedding en wijsheid belichaamt en weet wat er nodig is. Hoe ze zich laat leiden en compleet aanwezig is.

Super dankbaar om jou te ontmoeten en samen te weven en reizen in dit baarmoederveld, lieve Manon! ❤️

Marleen Magdalena Bosch

Diepe, liefdevolle ervaring

Rated 5,0 out of 5
13 december 2023

Wat een mooie, diepe en liefdevolle ervaring was de wombhealing bij Manon van Nova Coaching en training.

Het raakte een diepe laag in mij aan en werkte nog lang na.

Dankbaar voor deze prachtige healing.

Michelle Shanti

Michelle Shanti

Een echte healing

Rated 5,0 out of 5
9 december 2023

Dit was voor mij echt boven mijn verwachting. De locatie is echt zo mooi. Heel omhullend, koesterend en veilig. Manon is een erg prettig persoon. Ik voelde me ontzetten snel op mijn gemak en kon in de overgave.

De behandeling zelf is zo bijzonder en zo ontzettend compleet. Het is geen massage maar echt een volwaardige healing. Tijd verdwijnt, zoveel gevoeld en ervaren. Het voelde echt als een reis. Er is zoveel gebeurd in mij. Het heeft ook lang doorgewerkt en er is daadwerkelijk veel veranderd. Ik ga verder met een traject, er valt nog zoveel te ervaren en ontdekken in mij. Kom maar op met die vrouwelijke sensualiteit en kracht!

Yora van H.

Wat een heerlijke ervaring!

Rated 5,0 out of 5
26 november 2023

Goede uitleg vooraf. Het was heel respectvol en zacht. Er wordt duidelijk gevraagd of ze bepaalde plekken mag masseren. De muziek op de achtergrond was ontspannend. Ook de thee was heerlijk.

Ik zou het zo nog een keer doen.

Het was jammer dat de tijd voorbij was..

Amber

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder een datum en tijd waarvoor je je wilt aanmelden.