Wombhealing

Wombhealingmassage
Recensies:
5/5

Vanuit zachtheid contact maken met je lichaam. Er diep in zinken en thuiskomen bij jezelf. Thuiskomen bij jouw bron, jouw (energetische) baarmoeder. Haar vrij te maken van dat wat niet meer dienend is en haar grootsheid te ontdekken.

Deze behandeling omschrijft zich als een zachte, helende reis; een innerlijke verkenningstocht. Je bent welkom met of zonder fysieke baarmoeder.

Wat geeft een wombhealing jou?

Een wombhealingmassage geeft je ontzettend op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Op fysiek niveau kun je de volgende voordelen gaan ervaren:

 • Een regelmatige menstruatiecyclus
 • Herstel van je hormonale balans
 • Verbetering van de doorbloeding in het bekkengebied
 • Bevorderen vruchtbaarheid
 • Verlichting van  symptomen van endometriose, PCOS en rugpijn
 • Gezonde spijsvertering
 • Ontgifting
 • Een goede uitlijning van de baarmoeder
 • Versterking van interne voortplantingsorganen
 • Verlichting van pre-menopauze en menopauzale symptomen.

 Op emotioneel en energetisch niveau biedt wombhealing:

 • Vermindering van stress, bevordering van rust in het zenuwstelsel.
 • Bevrijding van vastgehouden emoties, verdriet en trauma.
 • Eren van eerdere miskramen en stilgeboorte.
 • Helen van seksueel trauma uit het verleden.
 • Heling op thema’s van de moederwond en voorouderlijke lijnen.
 • Verlichting van spanning
 • Het verwerken van baarmoederproblemen (bijvoorbeeld baarmoederverwijdering, verwijderen cysten)
 • Het bieden van een gevoel van veiligheid en geaardheid door het gebruik van rebozodoeken.

Hoe ziet een wombhealing eruit?

Voorafgaand aan de behandeling ontvang je een intakeformulier over jouw Vrouw-zijn. Jouw atwoorden neem ik mee in de behandeling. Tijdens het intakegesprek verdiepen we deze inzichten verder waar nodig.

Bij aankomst verwelkom ik je met een kopje thee. De behandeling begint met een zachte, diepe massage midden en onderrug, met name je sacrum. Vervolgens masseer ik je  boven- en onderbuik, spijsverteringsgebied en je baarmoeder. Het masseren gaat in combinatie met energetische heling. Indien nodig stem ik tijdens de sessie af op jouw specifieke behoeften voor diepgaande heling met behulp van de drum, klankschaal en/of stembevrijding. De sessie wordt afgesloten met een Rebozo Massage, waarbij je wordt ingepakt in speciale doeken voor een geborgen gevoel en het ervaren van je lichaamsgrenzen.

Na de behandeling heb je tijd om rustig te ontspannen onder een warm dekentje. Dit bevordert een diepe integratie van de sessie in jouw systeem. We sluiten af met een nabespreking met een warm kopje thee. Stilte is ook mogelijk als je liever rustig naar huis gaat.

Mijn begeleiding naar jou toe bestaat naast het lichaamswerk ook uit het bieden van een holding space. Ik creëer een veilige, koesterende ruimte waarin je mag zijn en gehoord wordt. Hier mag je je angsten en diepgewortelde emoties loslaten, zonder oordeel. Je bent welkom met alles wat er in je leeft. Ik luister, koester en eer.

Het is een cadeau aan jezelf: het jezelf openen, loslaten, verbinden en thuiskomen in je lichaam. Ervaar de stroming die ontstaat door deze helende reis.

Thuiskomen in je lichaam

Voor vrouwen die seksueel misbruik hebben ervaren, bied ik een veilige en helende weg om geleidelijk meer verbinding te maken met hun bekkengebied. Dit wordt uitsluitend aangeboden in trajectvorm van minimaal 5 sessies, afgestemd op jouw behoeften en tempo. Samen werken we liefdevol toe naar het openen van jezelf, met een bekkenmassage (gekleed) als onderdeel van dit traject.

Let op: dit zijn geen ontspanningsmassages. Ik werk zowel lichaamsgericht als energetisch, wat diepgaand kan doorwerken op verschillende niveaus. Het is aan te raden om na de sessie je agenda zo leeg mogelijk te houden, zodat je de tijd hebt voor jezelf.

Verbinding met je hart, buik en bekken

Het in verbinding zijn met je hart en bekken is van essentieel belang voor vrouwen. Velen ervaren echter een gebrek aan verbinding met dit gebied, vooral met hun (energetische) baarmoeder. Vaak hoor ik vrouwen praten over een gevoel van ‘leegte’, ‘afgescheidenheid’ of een ‘donkere’ ruimte als het gaat over hun baarmoeder.

Factoren zoals het niet bewust zijn van je eigen cyclus, het gebruik van anticonceptie, een negatieve menarche-ervaring, leven vanuit voornamelijk mannelijke energie en het dragen van nare seksuele ervaringen maken het moeilijker om te leven vanuit je cyclische, authentieke, zachte zelf. Het kan ook moeilijk zijn om je vrouwelijke stroming te omarmen en te volgen.

Een wombhealingmassage kan jou helpen om de verbinding met je baarmoeder en jouw vrouw-zijn te herstellen. Voel je heel welkom!

Recensies

Harmonie

12 februari 2024

Op 26 januari heb ik een womb healing massage van Manon ontvangen. Ik zoek nog steeds naar de juiste woorden te zoeken, want het is een ervaring die ik iedere vrouw gun maar zo’n persoonlijke beleving die je echt zelf dient te ervaren. Voor iedereen zal het een ander stukje bieden en Manon stemt ook af op jou af, wat het uniek en passend voor je maakt. Mij bracht het overgave, zaken loslaten om meer thuis te komen bij mezelf. Mijn mooie ware zelf meer toelaten. Niet enkel tijdens de sessie, maar ook de dagen erna tot op heden. Ik voel mij zacht, krachtig en in harmonie. Mocht je twijfelen, Manon is iemand die je gerust stelt, goed weet aan te sluiten bij jou behoefte en jou de ruimte biedt. De locatie en ruimte zijn ook prachtig en brengen rust en warmte. Ik vind dat iedere vrouw zich dit zichzelf mag gunnen. Gun jezelf het uit liefde voor alles wat is en liefde zal nog meer stromen. Veel liefs Leonie

Leonie

❤️ THANK YOU MEDICINE WOMAN ❤️

20 december 2023

❤️ THANK YOU MEDICINE WOMAN ❤️

Vanmorgen was ik voor een prachtige wombhealing massage bij Manon en wat een helende reis was dat…precies wat ik nodig had!

Er is zoveel aangeraakt op zoveel lagen. Er mocht spanning losgelaten worden, op diepe lagen schoongemaakt en gezuiverd worden en diep gereisd en her-innerd worden in mijn bekken en baarmoeder.

Oh ja….oh ja….oooooh ja….ik kan altijd nóg dieper zakken in mijn lichaam, in mijn bekken, in mijn baarmoeder.

De oneindige, voedende, rijke, omhullende, verwelkomende diepte…

Oeroude herinneringen aan baarmoedermoederrituelen die zachtjes wakker gemaakt worden. Wéér de ontroering van thuiskomen…thuiskomen in dit veld, bij Moeder Aarde, bij een Zuster.

Zó prachtig vloeiend, voelend en voedend hoe Manon haar handen bewegen en precies weten waar welke aanraking helend is. Haar hele liefdevolle wezen dat deze bedding en wijsheid belichaamt en weet wat er nodig is. Hoe ze zich laat leiden en compleet aanwezig is.

Super dankbaar om jou te ontmoeten en samen te weven en reizen in dit baarmoederveld, lieve Manon! ❤️

Marleen Magdalena Bosch

Diepe, liefdevolle ervaring

13 december 2023

Wat een mooie, diepe en liefdevolle ervaring was de wombhealing bij Manon van Nova Coaching en training.

Het raakte een diepe laag in mij aan en werkte nog lang na.

Dankbaar voor deze prachtige healing.

Michelle Shanti

Michelle Shanti

Een echte healing

9 december 2023

Dit was voor mij echt boven mijn verwachting. De locatie is echt zo mooi. Heel omhullend, koesterend en veilig. Manon is een erg prettig persoon. Ik voelde me ontzetten snel op mijn gemak en kon in de overgave.

De behandeling zelf is zo bijzonder en zo ontzettend compleet. Het is geen massage maar echt een volwaardige healing. Tijd verdwijnt, zoveel gevoeld en ervaren. Het voelde echt als een reis. Er is zoveel gebeurd in mij. Het heeft ook lang doorgewerkt en er is daadwerkelijk veel veranderd. Ik ga verder met een traject, er valt nog zoveel te ervaren en ontdekken in mij. Kom maar op met die vrouwelijke sensualiteit en kracht!

Yora van H.

Wat een heerlijke ervaring!

26 november 2023

Goede uitleg vooraf. Het was heel respectvol en zacht. Er wordt duidelijk gevraagd of ze bepaalde plekken mag masseren. De muziek op de achtergrond was ontspannend. Ook de thee was heerlijk.

Ik zou het zo nog een keer doen.

Het was jammer dat de tijd voorbij was..

Amber

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder een datum en tijd waarvoor je je wilt aanmelden.