Online coaching

Het is dat ik het zelf ervaren heb, anders had ik nooit kunnen geloven hoe krachtig en helend deze online sessies werken. Wauw, ben onder de indruk!

Online Coaching

Online coaching vindt plaats vanuit jouw eigen fijne plek via Zoom op jouw laptop of telefoon.

Online coaching nodigt jou uit om naar binnen te keren en heling te brengen waar nodig. Voorbeelden van thema’s waarmee ik online werk:

Vanuit het gekozen thema stem ik op jou af en creëren we samen een energetische veld. De reis kan beginnen! Vanuit mijn ervaring kan ik zeggen dat een traject de grootste transformatie geeft, zeker met bovenstaande diepgewortelde thema’s.

Na deze afstemming maak ik onder andere gebruik van de volgende technieken:

  • Reading
  • Healing
  • Geleide meditatie
  • Ademhaling
  • Ontspanningsoefeningen
  • Embodimentoefeningen
  • Systemische coaching
  • Technieken, rituelen en ceremonies uit het sjamanisme
  • Beweging en dans

Deze technieken helpen jou om naar binnen te gaan. Je gaat jouw overtuigingen en blokkades voelen en loslaten om te komen bij innerlijke kracht, balans, zelfvertrouwen en vrijheid. Door op alle niveaus aanwezig te zijn en waar nodig los te laten, zal de verbinding tussen je buik, hart en hoofd verbeteren. Hierdoor ben je in het dagelijks leven beter in staat om trouw te blijven aan jezelf. Je haalt meer voldoening uit het leven en kunt veel meer genieten van het leven.

De rode draad in alle sessies is dat ze je in diepere verbinding met jezelf brengen. Er ontstaat ruimte voor stroming zodat jij jouw unieke zelf er kunt laten zijn. Los van de verhalen, los van alle oude pijnen en belemmeringen. Hoe dieper jij naar binnen durft te keren, hoe groter jouw transformatie op het specifieke thema zal zijn!

Jouw proces

Veel vrouwen kiezen voor een telefonisch kennismakinggesprek of een zoomcall. Hierbij stem ik af op jouw hulpvraag. Jij voelt snel genoeg of er een klik is en of je over wilt gaan tot sessies of traject. Elke sessie verstevigt jou in je proces.

online coaching

Vrijblijvende kennismaking

Voel je dat dit resoneert, dan nodig ik je uit voor een kennismaking. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op. Tijdens deze kennismaking stem ik op jou af en kijken we samen waar jouw wensen en verlangens liggen. Uiteraard is het essentieel dat je een klik voelt. Een gevoel van respect, veiligheid en vertrouwen om deze reis in jezelf en voor jezelf aan te gaan is een essentiële basis

Transformatiecoaching | NOVA Coaching en Training Enschede

Recensies