Zuiver en heel jouw vrouwenlijn

https://novacoaching.nl/vrouwenkracht/zuiver-en-heel-jouw-vrouwenlijn/
Recensies:
5/5

Acht vrouwen op een rij
Zeven vrouwen achter mij
Achter mij mijn moeder
En achter haar de hare
Achter elke dochter een moeder
Tot de oermoeder toe
De moeder aller moeders
Ze zeggen tegen mij:
Ga verder
Ga verder dan wij
Jij staat vooraan
Jij bepaalt
Stop niet
Waar wij niet verder durfden te gaan

Ga…ga…ga’

Heel en Zuiver je vrouwenlijn

De vrouwenlijn

Jij als vrouw bent verbonden met jouw vrouwenlijn: de verbinding met alle moeders vóór jou tot aan de oermoeder. Deze lijn geeft kracht en levensenergie wanneer jij in deze lijn op je eigen plek staat. Je ervaart dan stroming in je leven, kracht en als vanzelf leef jij jouw volledige potentie. Je staat stevig, je voelt je veilig, geliefd en beschermd. Je durft jezelf te laten zien in al jouw facetten.

Naast het doorgeven van kwaliteiten wordt ook angst, pijn, verdriet en trauma doorgegeven over van moeder op dochter. Hier kun jij (on)bewust veel last van ondervinden.

Blokkades en onzuiverheden in de vrouwenlijn

Wellicht herken jij jezelf in enkele van de volgende punten: 

 • Je hebt vaak de gedachte niet goed genoeg te zijn.
 • Je vergelijkt jezelf met andere vrouwen. Je hebt de neiging je onder of boven de ander te plaatsen. Gelijkwaardigheid is lastig.
 • Je vindt het moeilijk om ruimte in te nemen, jezelf zichtbaar te maken.
 • Er leeft een angst in jou om afgewezen te worden.
 • Je ervaart schuldgevoelens van waaruit jij niet meer vraagt en onvoldoende voor jezelf kiest.
 • Je hebt een groot aanpassingsvermogen: je wilt niet dat de ander zich bedreigd voelt door jou. Je wilt niet afgewezen worden dus pas je je aan.
 • Je draagt (emotionele) zorg voor de ander. Je voelt de behoefte van de ander vaak haarfijn aan.
 • Je vindt het lastig om je grenzen te voelen en aan te geven.
 • Je kunt jezelf saboteren
 • Je ervaart met regelmaat neerslachtige en depressieve gevoelens.

Wat ga je doen?

Tijdens deze twee dagen staat jouw vrouwenlijn en de relatie met jouw moeder centraal. Middels (systemische) oefeningen, krachtige rituelen en deelrondes ga jij aan het werk met het zuiveren en herstellen van jouw vrouwenlijn. Hiermee kun jij jezelf innerlijk helen. Door jezelf te helen heel jij ook de lijn achter jou en voor jou!

De eerste dag staat in het teken van jouw vrouwenlijn, de tweede dag zal de relatie met jouw moeder centraal staan.

Schrijven is een belangrijk middel voor integratie en het komen tot prachtige inzichten. Tijdens dit weekend bied ik hier ruimte voor. Je ontvangt je eigen journal en creëert een prachtig persoonlijk naslagwerk.

Het zijn dagen met zuivering, zachtheid, verbinding, kracht en groei

Wat brengt het zuiveren en helen van jouw vrouwenlijn jou?

 • Je laat los wat niet van jou is, je laat los wat jou niet meer dient.
 • Je maakt op dieper niveau contact met jouw lichaam
 • Je bent meer in contact met jouw intuïtie
 • Je ervaart meer kracht en stevigheid in jezelf
 • Je bent je meer bewust van jouw centrum en van daaruit ga je handelen
 • Je ervaart innerlijke rust
 • Je gaat leven vanuit jouw innerlijke stroom
 • Het contact met andere vrouwen verandert: je ervaart gelijkwaardigheid en wilt/kunt de ander empoweren.

Tijdens deze dagen bied ik jou een liefdevolle en veilige bedding om jouw proces aan te gaan vanuit zachtheid. Ik werk uitsluitend met kleine groepen (max 5 vrouwen). Van vorige deelnemers krijg ik vaak terug dat de intimiteit van de setting veel diepgang brengt en persoonlijke aandacht geeft. Je kunt niet verblijven in de luwte. Het is mijn kwaliteit om af te stemmen op jouw proces en dat wat jij nodig hebt (wat soms anders in dan je denkt te willen ;-))

Deze intensive is echt een cadeautje! Naast je eigen innerlijk werk is het zo mooi om de binding en bedding tussen de vrouwen te ervaren. Een warm bad van waaruit jij jouw thema’s aan gaat kijken en transformeren.

Maak je keuze

Hoe zou het zijn om vrij te zijn van de ballast die jij meedraagt vanuit jouw vrouwenlijn?
Om helder te krijgen wat van jou is en wat jij hebt overgenomen?
Hoe zou het zijn om jouw eigen systeem weer in balans te brengen?
Los te laten wat niet van jou is en je verbinden met de vrouwelijke krachten en kwaliteiten die bij jouw vrouwenlijn horen?

Zuiver en heel jouw vrouwenlijn en leef jouw authentieke zelf.
Heel jezelf en daarmee de vrouwenlijn achter jou en voor jou

Recensies

Bijzondere dagen om intense processen te doorvoelen en te helen

12 april 2022

Een paar weken geleden heb ik de tweedaagse ‘Zuiver en heel jouw vrouwenlijn’ gedaan. Bijzondere en helende dagen. Gisteren was de integratieceremonie via Zoom en die was ook weer bijzonder. Manon heeft echt de gave om vrouwen te laten zakken in hun bekken en veiligheid en verbinding te creëren waardoor je intense processen kunt doorvoelen en helen.

Het is echt vooral energetisch, lichaams- en ademwerk. Precies dat waar ik naar op zoek was. Vanuit de verbinding met je lichaam ga je alle processen aan en kan er iets daadwerkelijk veranderen. Ik kan Manon zeker aanbevelen en ga zelf nog een derde training bij haar doen!

Eva IJspeert

Een mooie reis

7 april 2022

Wauw. Prachtige dagen beleefd bij het zuiveren en helen van de vrouwenlijn. De reis maken naar je binnenkant, je ware zelf zoeken en laten zien, je kwetsbaar opstellen en er comfortabel mee worden. Terugtrekken in traagheid, rust en verbinding. Met elkaar en met jezelf. Ik heb dingen gevoeld die ik nog nooit eerder zo gevoeld heb, terwijl ze als je erbij nadenkt best natuurlijk zijn.

Het was enorm fijn en waardevol om te ervaren hoe het voelt om dichter bij je vrouw zijn te komen en de zachtheid en kracht van vrouwen samen te kunnen voelen.

Laura

Veilig en aanmoediging

30 maart 2022

Ik heb me heel veilig gevoeld bij Manon en in de cirkel. Manon geeft ruimte en tegelijk een warme begrenzing door haar aanwezigheid en het gevarieerde programma dat zij biedt. En alles afgestemd op het moment. Klank, dans, deelrondes en natuurlijk de oefeningen om de vrouwenlijn te helen. Not easy, maar bij Manon durfden we het allemaal aan. Ik voel me dankbaar en aangemoedigd om het allemaal aan te gaan en meer van mezelf te houden.

Fleur

Dit gun je iedere vrouw!

6 juni 2021

Nou, ik kan heel kort zijn. Dit is iets wat ik iedere vrouw gun. Sterker nog eigenlijk is het gewoon een must! Deze dagen geven zo onwijs veel. Het heeft een nieuwe wereld voor me geopend. Zoveel inzichten op mogen doen, zoveel losgelaten maar ook zoveel ontvangen.

Lieve vrouw, niet twijfelen maar gewoon doen! Het is zo onwijs waardevol!

Lies

Bijzondere, intense dagen

29 januari 2021

Ik ging er open in (dacht ik) en was heel nieuwsgierig naar wat het me zou brengen. Het was voor mij echt uit mijn comfortzone. Ik vond dat de locatie heel mooi aansloot bij de workshop en Manon stelde me bij aankomst vrijwel meteen op mijn gemak. Uiteindelijk heeft het me hele andere dingen gebracht dan waar ik vooraf op gedacht had, maar het zijn evengoed belangrijke inzichten waar ik mee aan de slag mag. Bedankt Manon voor jouw eerlijke, fijne, warme begeleiding hierin.

Eefke

Ik meld me aan!

Selecteer hieronder de datum en druk op de knop Ga verder.